Моятаприказка

Да бъда себе си е моята свобода

Да съм естествена е от изключителна важност за мен, но това не означава да бъда неподдържана и да не отделям време за себе си. Обичам да си угаждам, заслужавам го, мъжът ми и детето ми също заслужават да виждат едно усмихнато и сияещо лице.

Преди
Веси
След
Веси

За акцент на погледа

  • Иглени процедури

За да повдигнем веждите на Веси и да релаксираме бръчките на челото: гневна и хоризонтални бръчки, приложихме 35 единици ботулинов токсин.

Преди
Веси
След
Веси

Магически щрихи

  • Kозметични процедури

Веси искаше лека промяна на веждите, защото тяхната форма й придаваше леко тъжен вид. За да отворим и подчертаем визуално погледа й, използвахме процедурата микропигментация – машинен метод за траен грим, комбиниращ техниката косъм по косъм с ефект пудра.

Запазихме и акцентирахме върху естествената им форма. С този метод тя ще спестява време за грим, особено сутрин, започвайки динамичния си ден.

Преди
Веси
След
Веси

Красива и здрава усмивка

  • Дентални процедури

Веси се притесняваше от усмивката си и не харесваше струпаните си зъби. При нея предприехме пълно ортодонтско лечение с брекети на горна и долна челюст. Коригирахме дълбоката й захапка и така по естествен начин изгладихме фините назолабиални бръчки.

За да се усмихва още по-широко Веси, избелихме и зъбите ѝ. Сега тя се радва на своята естествено красива, бяла и здрава усмивка.

Преди
Веси
След
Веси

Блестящи устни

  • Иглени процедури
  • Лазерни процедури

Като финален акцент поставихме в устните й 1 мл хуалуронова киселина. По този начин постигнахме деликатно подчертаване и хидратация за още по-блестящо излъчване.

За да помогнем още малко на Веси в ежедневните й грижи за себе си, направихме лазерна епилация на горна устна за трайно обезкосмяване.

Времетраене на всички процедури

12 месеца

"Държа на естественото си излъчване, което също има нужда от поддържане!"

Нова версия

Когато сме млади и красиви, не вярваме, че следите на времето ще се появят на нашето лице. 30 е чудесна възраст, в която да започнем с по-интензивни и целенасочени грижи.

Веси се довери на ботулиновия токсин и хиалуроновата киселина. Резултатите я очароваха със своя естествен ефект, на който ще се радва дълго време.

  • Исках лека промяна.
  • Получих много повече – ново самочувствие!

Списък

наприложенитепроцедури

Ботулинов токсин Брой: 35
Ед. цена: 10 лв.
Хиалуронова киселина Брой: 1
Ед. цена: 500 лв.
Микропигментация Брой: 1
Ед. цена: 350 лв.
Ортодонтско лечение Брой: 1
Ед. цена: 5200 лв.
Избелване на зъби Брой: 1
Ед. цена: 600 лв.
Супер промоция през февруари Брой: 1
Цена общо: 7000 лв.
Времетраене 12 месеца