Безиглена мезотерапия

Reboost

  • Терапии

Акустична ултразвукова безиглена мезотерапия

Reboost

Alma Beauty Reboost е уникална процедура за интензивно подмладяване на кожата. Терапията таргетира проблеми като дехидратация, загуба на еластичност, фини линии и бръчки, омазняване, увредена от слънцето кожа, пигментни и възрастови петна. Използва се комбинация от ултразвук и микронийдълинг технология, при която образуваните микроканали, позволяват по-лесно проникване на активните вещества към вътрешните слоеве на кожата.
Мощните акустични вълни, които апаратът използва, засилват ефекта от цялата процедура. Посредством тази технология се стимулира синтезът на колаген и еластин с минимално увреждане на епидермиса.

Без болка и без време за възстановяване

Терапията е подходяща за всеки тип кожа, всяка възраст и може да се прилага целогодишно. Процедурата е безопасна, безболезнена, освежаваща и хидратираща. Ефектът ще забележите веднага след първата процедура! Когато се прилага терапевтична серия процедури, Reboost е подходяща част от цялостната програма, насочена към премахване на белези по лицето, пигментни петна, широки пори и дехидратация.

Как протича терапията?

При терапията Reboost се комбинират няколко вида технологии, като целта е да се вкарат на максимална дълбочина концентрирани серуми без убождане и дискомфорт.

1.Ексфолиация

Всяка процедура започва с почистване на лицето. С това почистване целта ни е да премахнем мъртвия слой клетки, който покрива кожата на всеки един от нас. Само така кожата е напълно подготвена за следващите стъпки от терапията.

2.Активиране

Във втората част от терапията се използва ултразвуковият апарат на Alma Beauty Reboost, който работи с мощни акустични вълни. Този етап е подготовка на кожата.

3.Микронийдълинг

В третия етап се използва Amla Derma Pixel Pen, с който се правят микро каналчета в епидермиса на контролирана дълбочина. Използват се 4 патентовани серума, създадени за тази процедура – хиалуронова киселина, колаген, епидермален разтежен фактор и витамин C.
Хиалуроновата киселина е основният серум и всяка процедура започва с него, поставянето на останалите три се определя индивидуално, според проблемите на кожата.

4.Финал

В последната стъпка от процедурата отново с акустични вълни, но с по-висок интензитет, серумите се доставят в максимална дълбочина.

Цени за терапии Reboost

Reboost е безиглена мезотерапия, подходяща за хидратиране на лицето, обновяване на кожата, премахване на повърхностно разположени пигментации и се комбинира отлично с други процедури, които заличават белези от акне. Reboost има 3 фази – почистване на кожата, активиране на кожата с акустични вълни и микронийдълинг. Използват се 4 патентовани серума, създадени за тази процедура. Терапията reboost е еднакво подходяща и за жени, и за мъже от всяка една възраст.

Запази час

Промоция през април

1

Терапия Beauty Reboost

150 100 лв.

Статии

Малко по малко се разделяме с лятото, но не и с младежкия му дух! Тъкмо обратното – в естетичен център Gyudyuleva знаем как да се погрижим за лицето ви, така че да изглеждате свежи, заличавайки щетите от силното лятно слънце.

Виж повече

Защо през лятото колагенът е тема номер едно при разкрасителните процедури, заедно с добрата слънцезащита? Помагат ли продуктите със съдържание на колаген за възстановяване на кожата? Д-р Гюдюлева споделя всичко най-важно за този ключ към младостта.

Виж повече

Ексфолирането е една от най-важните стъпки в нашата рутина при грижата за кожата. Често разнообразието на тези продукти води до много голямо объркване и погрешни схващания, които биха могли да попречат, а не да помогнат на кожата ви. Понякога дори може да се стигне до прекомерно ексфолиране или неправилното прилагане спрямо нуждите на кожата.

Виж повече

Естетичен център Gyudyuleva смени локацията си и отвори вратите на своите много по-просторни и модерно обзаведени кабинети. Ако все още не сте ги посетили, не пропускайте да наминете скоро, за да се насладите на нововъведенията в клиниката.

Виж повече

Повечето от нас изпитат прояви на хормонални неразположения, породени от различни фактори - 85% от жените са запознати с класическите прояви на предменструалния синдром (ПМС). Много често тези прояви засягат красотата на нашата кожа. Решихме да се обърнем към д-р Деси Ночева, за повече информация как вашите хормони влияят на кожата ви и как да се справяте с хормоналното акне като професионалист.

Виж повече

Купувате си любим и многократно изпитан крем и установявате, че той вече няма същият супер ефект върху лицето ви? Предлагаме ви 5 възможни обяснения, които ще ви дадат идеи как да се погрижите за красотата си по най-добрия възможен начин.

Виж повече

За спокойствието на всички клиенти и служители на естетичен център Gyudyuleva, следваме специален противоепидемичен протокол на работа. Ще сме ви благодарни, ако се запознаете с него.

Виж повече

Дори безпроблемната досега кожа може да влоши състоянието си заради маските. Кои са причините за това и какви са правилните грижи за елиминиране на възпаленията?

Виж повече
Зареди още