Дермални филъри

  можем да скулптурираме лицето без скалпел

  Дермални филъри

  С напредване на възрастта започваме да губим мастна тъкан и костна опора в областта на лицето. Това е причината надлежащата кожа, която също е загубила част от еластичността си, да се отпуска надолу и да образува бръчки. Задълбочават се назолабиалните гънки и тъжните ъгли около устата, започва да увисва и излишната кожа по ръба на долната челюст, хлътването в областта на очите и темпоралната област става по-изразено. Тези промени придават на лицето уморен, негативен вид.

   Как действат дермалните филъри

   След навършване на 30 години, загубата на тъкани се равнява на около 2 супени лъжици годишно. Това количество се увеличава при драстично отслабване, например след бременност. За да можем успешно да се противопоставим на процесите на стареене, е необходимо да възстановим този загубен обем.

   Как възстановяваме по естествен път лицето

   Винаги, когато създаваме пълен план за реконструкция на едно лице, се придържаме към правилото, че започваме от горе надолу, т.е. най-напред областта на челото и очите, след това средната трета на лицето и най-накрая долната трета. При такова възстановяване много рядко се налага директно третиране на назолабиалните бръчки, тъй като те се изглаждат при лифтирането. По този начин се осигурява естествен външен вид, без риск от добавяне на излишен обем и допълнително “утежняване” на долната трета на лицето.

   Горнатретаналицето

   Сбогом, бръчки!

   Повечето от проблемите, които се намират в тази зона, (гневна бръчка, хоризонтални бръчки на челото и бръчки тип „пачи крак“) са показани за третиране с ботулинов токсин. Въпреки това в областта на челото и слепоочието, където почти липсва подкожно мастно натрупване, с възрастта се получават вгъвания на кожата, които се дължат на загубата на подлежащата кост. Хиалуронова киселина с подходяща плътност може да се постави в тези зони, за да се попълни липсващият обем. Резултатът е видим непосредствено след процедурата и ефектът трае средно около година и половина.

   Среднатретаналицето

   За естествен и свеж вид

   С годините средната трета на лицето губи най-много от своя обем и това е видимо особено в областта на скулите. Хиалуроновата киселина е подходящ и безопасен продукт за възвръщане на свежия вид на лицето. Целта ни при оформянето на тази част на лицето е цялостно скулптуриране, т.е. възстановявайки нея, да повдигнем подлежащите зони и да придадем по-младежки вид. Така постигаме правилна форма на лицето и повдигаме долната по абсолютно естествен начин, обратно на процеса на стареене. По този начин възстановеното лице изглежда свежо, възвръщайки характерните за него черти, без излишен обем, без промяна на идентичността.

   Долнатретаналицето

   Усмихни се!

   В тази зона може да се оформя ръба на долна челюст, да се запълват тъжните ъгли на устата, назолабиалната бръчка и да се придава допълнителен обем на брадичката. Възстановяването на областта на скулите позволява деликатно третиране на долната трета на лицето – с по-малко количество хиалуронова киселина, с по-ниска плътност. По този начин се избягва натежаването и деформирането на лицето.

   Устни!

   Красиви, чувствени устни – коя жена не би искала да ги притежава?! Днес това е напълно възможно благодарение на хиалуроновата киселина, която е разработена за корекция в тази област. С нейна помощ може да се придаде естествен обем на устните, да се подчертае контура им, да се коригира асиметрия и да се заличават малки несъвършенства. Много често имаме пациентки, които не желаят да променят или подчертават формата на устните си, а само да постигнат хидратация или запълване на фините бръчки тип „баркод“ над горната устна.

   Слъзна долина

   Слъзната долина е изключително нежна и деликатна зона, а възстановяването й изисква специфичен подход. Третира се със специално създаден за нея дермален филър, който гарантира естествен резултат, без оток и други нежелани странични реакции. Продуктът е безопасен и осигурява дълготраен ефект. Ексклузивната му формула включва естествено присъстващи в кожата компоненти, които действат синергично за уплътняване на дермата и осигуряват антиоксидантна защита. Съдържа хиалуронова киселина, аминокиселини, минералите цинк и мед, както и витамин В6.

   Неоперативна ринопластика

   С помощта на хиалуронова киселина е възможно неоперативно да се коригира формата на носа или да се повдигне. Процедурата набира все повече почитатели тъй като няма стандартния период на възстановяване като оперативна ринопластика и ефекта е видим веднага след поставянето.

   Статии

   Създадохме собствена серия кремове, за да сме полезни на нашите клиенти и за да ги улесним в грижата за кожата в домашни условия. Трите стъпки в серията Gyudyuleva предлагат най-добрата, най-безопасната и ефективна натурална козметика, която разкрива естествената красота.

   Виж повече

   Грижата за кожата е цяло изкуство, но не се плашете: това е нещо, което всички можем да научим. В основата на грижата за кожата е да я познавате, защото разбирането означава, че можете да намерите правилните продукти, които работят за вас и да се преборите с потенциални проблеми, без да си причинявате допълнителни такива.

   Виж повече

   Метод, заличаващ проблема с оплешивяването (загубата на коса). Поради достъпната цена, бързият ефект и дълготрайността на метода за “поява на коса”, скалп микропигментацията е една от най- благоприятните процедури за мъжете, взискателни към своя добър външен вид и самочувствие.

   Виж повече

   Както знаете за всяко нещо винаги има ПО-правилен начин да се направи, така е и с ритуала за почистване на кожата.

   Виж повече

   Много често ни питате как се справяме с проблема с широките пори и въпреки че вие сте най-вероятно единствените, на които им правят впечатление собствените ви пори, ние напълно разбираме, че проблемът е важен и ще се опитаме да ви научим как да ги намалите или поне да ги накарате да изглеждат по-малки.

   Виж повече

   От личен опит знаем, че за да се постигне мечта, трябва първо да се състави план. За да ви улесним, ще ви споделим нашия списък с 10 неща, които може да планирате в грижата за себе си!

   Виж повече

   Ако сте от жените с много светли и фини косъмчета и залагате на традиционните методи за обезкосмяване, защото модерните нямат ефект, то тази статия е точно за вас!

   Виж повече

   Инвестирате сериозна сума пари в козметични продукти и често не сте доволни от това как изглежда кожата ви, и не виждате ефект от тях, а знаете ли, че причина за това може да е неправилната последователност на нанасянето им върху кожата.

   Виж повече
   Зареди още