Дермални филъри

 • Иглени процедури

можем да скулптурираме лицето без скалпел

Дермални филъри

С напредване на възрастта започваме да губим мастна тъкан и костна опора в областта на лицето. Това е причината надлежащата кожа, която също е загубила част от еластичността си, да се отпуска надолу и да образува бръчки. Задълбочават се назолабиалните гънки и тъжните ъгли около устата, започва да увисва и излишната кожа по ръба на долната челюст, хлътването в областта на очите и темпоралната област става по-изразено. Тези промени придават на лицето уморен, негативен вид.

  Как действат дермалните филъри

  След навършване на 30 години, загубата на тъкани се равнява на около 2 супени лъжици годишно. Това количество се увеличава при драстично отслабване, например след бременност. За да можем успешно да се противопоставим на процесите на стареене, е необходимо да възстановим този загубен обем.

  Как възстановяваме по естествен път лицето

  Винаги когато създаваме пълен план за реконструкция на едно лице, се придържаме към правилото, че започваме от горе надолу, т.е. най-напред областта на челото и очите, след това средната трета на лицето и най-накрая долната трета. При такова възстановяване много рядко се налага директно третиране на назолабиалните бръчки, тъй като те се изглаждат при лифтирането. По този начин се осигурява естествен външен вид, без риск от добавяне на излишен обем и допълнително “утежняване” на долната трета на лицето.

  Горнатретаналицето

  Сбогом, бръчки!

  Повечето от проблемите, които се намират в тази зона, (гневна бръчка, хоризонтални бръчки на челото и бръчки тип „пачи крак“) са показни за третиране с ботулинов токсин. Въпреки това в областта на челото и слепоочието, където почти липсва подкожно мастно натрупване, с възрастта се получават вгъвания на кожата, които се дължат на загубата на подлежащата кост. Хиалуронова киселина с подходяща плътност може да се постави в тези зони, за да се попълни липсващият обем. Резултатът е видим непосредствено след процедурата и ефектът трае средно около година и половина.

  Среднатретаналицето

  За естествен и свеж вид

  С годините средната трета на лицето губи най-много от своя обем и това е видимо особено в областта на скулите. Хиалуроновата киселина е подходящ и безопасен продукт за възвръщане на свежия вид на лицето. Целта ни при оформянето на тази част на лицето е цялостно скулптуриране, т.е. възстановявайки нея, да повдигнем подлежащите зони и да придадем по-младежки вид. Така постигаме правилна форма на лицето и повдигаме долната по абсолютно естествен начин, обратно на процеса на стареене. По този начин възстановеното лице изглежда свежо, възвръщайки характерните за него черти, без излишен обем, без промяна на идентичността.

  Долнатретаналицето

  Усмихни се!

  В тази зона може да се оформя ръбът на долна челюст, да се запълват тъжните ъгли на устата, назолабиалната бръчка и да се придава допълнителен обем на брадичката. Възстановяването на областта на скулите позволява деликатно третиране на долната трета на лицето – с по-малко количество хиалуронова киселина, с по-ниска плътност. По този начин се избягва натежаването и деформирането на лицето.

  Устни!

  Красиви, чувствени устни – коя жена не би искала да ги притежава?! Днес това е напълно възможно благодарение на хиалуроновата киселина, която е разработена за корекция в тази област. С нейна помощ може да се придаде естествен обем на устните, да се подчертае контура им, да се коригира асиметрия и да се заличават малки несъвършенства. Много често имаме пациентки, които не желаят да променят или подчертават формата на устните си, а само да постигнат хидратация или запълване на фините бръчки тип „баркод“ над горната устна.

  Слъзна долина

  Слъзната долина е изключително нежна и деликатна зона, а възстановяването й изисква специфичен подход. Третира се със специално създаден за нея дермален филър, който гарантира естествен резултат, без оток и други нежелани странични реакции. Продуктът е безопасен и осигурява дълготраен ефект. Ексклузивната му формула включва естествено присъстващи в кожата компоненти, които действат синергично за уплътняване на дермата и осигуряват антиоксидантна защита. Съдържа хиалуронова киселина, аминокиселини, минералите цинк и мед, както и витамин В6.

  Неоперативна ринопластика

  С помощта на хиалуронова киселина е възможно неоперативно да се коригира формата на носа или да се повдигне. Процедурата набира все повече почитатели тъй като няма стандартния период на възстановяване като оперативна ринопластика и ефекта е видим веднага след поставянето.

  Цени на дермалните филъри

  Филърите на основата на хиалуронова киселина гарантират естествен резултат, без оток или други нежелани странични реакции в третираната област. Продуктите са безопасни и осигуряват дълготраен ефект. Иновативната им формула включва естествено присъстващи в кожата компоненти, които действат синергично.

  • За пакетни цени се свържете с нас.

  Запази час

  Хиалуронова киселина

  1

  милилитър

  от 500 лв.

  Корекция в областта на слъзната долина

  500 лв.

  Juvederm Voluma

  600 лв.

  Juvederm Volite

  600 лв.

  Juvederm Volbella

  500 лв.

  Неоперативно моделиране на лице 1 етап

  3000 лв.

  Неоперативно моделиране на лице 2 етап

  1000 лв.

  Статии

  Малко по малко се разделяме с лятото, но не и с младежкия му дух! Тъкмо обратното – в естетичен център Gyudyuleva знаем как да се погрижим за лицето ви, така че да изглеждате свежи, заличавайки щетите от силното лятно слънце.

  Виж повече

  Защо през лятото колагенът е тема номер едно при разкрасителните процедури, заедно с добрата слънцезащита? Помагат ли продуктите със съдържание на колаген за възстановяване на кожата? Д-р Гюдюлева споделя всичко най-важно за този ключ към младостта.

  Виж повече

  Ексфолирането е една от най-важните стъпки в нашата рутина при грижата за кожата. Често разнообразието на тези продукти води до много голямо объркване и погрешни схващания, които биха могли да попречат, а не да помогнат на кожата ви. Понякога дори може да се стигне до прекомерно ексфолиране или неправилното прилагане спрямо нуждите на кожата.

  Виж повече

  Естетичен център Gyudyuleva смени локацията си и отвори вратите на своите много по-просторни и модерно обзаведени кабинети. Ако все още не сте ги посетили, не пропускайте да наминете скоро, за да се насладите на нововъведенията в клиниката.

  Виж повече

  Повечето от нас изпитат прояви на хормонални неразположения, породени от различни фактори - 85% от жените са запознати с класическите прояви на предменструалния синдром (ПМС). Много често тези прояви засягат красотата на нашата кожа. Решихме да се обърнем към д-р Деси Ночева, за повече информация как вашите хормони влияят на кожата ви и как да се справяте с хормоналното акне като професионалист.

  Виж повече

  Купувате си любим и многократно изпитан крем и установявате, че той вече няма същият супер ефект върху лицето ви? Предлагаме ви 5 възможни обяснения, които ще ви дадат идеи как да се погрижите за красотата си по най-добрия възможен начин.

  Виж повече

  За спокойствието на всички клиенти и служители на естетичен център Gyudyuleva, следваме специален противоепидемичен протокол на работа. Ще сме ви благодарни, ако се запознаете с него.

  Виж повече

  Дори безпроблемната досега кожа може да влоши състоянието си заради маските. Кои са причините за това и какви са правилните грижи за елиминиране на възпаленията?

  Виж повече
  Зареди още