Крио-лед Filorga пилинг

Cryo-led

  • Терапии

Синергия между биостимулация и активни съставки

Пилинги Filorga

С възрастта и под влияние на неблагоприятните външни фактори способността на кожата да се самообновява намаля. На помощ в тези случаи като основна процедура се използват различни видове химични пилинги. Повечето хора свързват химичните пилинги с неприятен възстановителен период, парене, лющене и болка. При съвременните пилинги етапът на възстановяване практически не съществува. Те се прилагат целогодишно и това ги превръща в подходящо средство за грижа дори и при най-чувствителната и тънка кожа.

Без болка

Френската лаборатория Filorga създаде последно поколение пилинги, които съчетават изключително висока ефективност и безопасност. С тяхна помощ можем да се справим с проблеми като пигментация, бръчки или мазна кожа, склонна към акне и да върнем блясъка и свежестта на кожата.

Резултатът

Разполагаме с три вида пилинги Bright, Time и Light, които притежават атиоксидантно действие, хидратират кожата и премахват мъртвия слой клетки. Без лющене и възстановителен период, а резултатите са видими още след процедурата – кожата става свежа, стегната и с избистрен и сияен тен. За оптимално действие на активните съставки, ние комбинираме пилинг терапията с Cryo-led апарат.

Пълната терапия

Серията включва 3 професионални пилинга, които ни дават възможност за избор според нуждата и проблемите на кожата на пациента. Процедурата започва с подготовка на кожата с Prepeel лосион на Filorga, който намалява нивото на pH. След него се нанася избраният пилинг. След като той почисти добре повърхностния слой на кожата, идва ред и на апаратната процедура с Cryo-led апарата. С него действаме директно на клетъчните митохондрии и постигаме оптимизиране на тяхната функция, значително се покачва количеството колаген и еластин и стимулираме кожата отвътре навън.

Lightpeel

За сияйна и с равен тен кожа целогодишно

Този пилинг е много подходящ за млада, склонна към омазняване чувствителна кожа и за такава, при която се наблюдават първи бръчици. Пилингът е подходящ за целогодишна употреба и няма риск от повишаване на чувствителността на кожата към слънцето и поява на пигментация. Има видим резултат още след първата процедура. Тенът е избистрен и сияен, а кожата като след механично почистване. Черните точки изчезват, а порите се свиват.

Brightpeel

Срещу хиперпигментации по лицето и ръцете

Пилингът е подходящ при хора, склонни към хиперпигментация по лицето и ръцете. Bright peel съдържа фитинова, лимонена и гликолова киселина. С тяхна помощ излющва съществуващите пигментации и едновременно с това блокира появата на нов пигмент. Курсът от процедури е 4 на брой, през 2 седмици. Едновременно с избистрянето на тена се стимулира и производството на колаген и се заличават фините бръчици.

Timepeel

За да забавим времето

Time peel е подходящ за зряла кожа. Има благоприятен ефект върху бръчките по лицето и активните му съставки действат и срещу пигментация. Има силно антиоксидантно действие и стимулира регенерацията на кожата.

CryoLed

Синергия на ЛЕД & LED

Апаратната процедура комбинира термален шок с 4 типа LED светлина и активни серуми. Cryo-led терапията на - 18 градуса поражда бърза последователност от свиване и отпускане на кръвоносните съдове, което помага на доброто проникване на активните съставки в кожата. Предизвиква обогатяване с кислород и се подобрява клетъчния метаболизъм. LED режимът на апарата изпраща светлинни вълни до ядрото на клетката, стимулира нейните митохондрии и предизвиква преобразуване на органичните молекули в енергия, която клетките могат да използват. Уредът излъчва 4 типа светлина и позволява индивидуализиране на терапиите с него.

Цени на терапиите

Продуктите на френската лаборатория Filorga са световно признати за златен стандарт в антиейдж терапиите. Иновативните пилинги Light, Bright и Time peel, в комбинация с Cryo-led процедурата, са ефективен и съвременен метод за поддържане на свежия и здрав вид на кожата.

Запази час

Cryo-led Filorga peel

150 лв

Статии

През декември избрахме за вас най-успешната комбинация с мигновени и впечатляващи резултати! С лазерен лифтинг Clear Lift 4D, в комбинация с терапия с кислородна инфузия - Intraceuticals ще заличим признаците на умора, стрес и безсъние, и то моментално! Резултатите са впечатляващи!

Виж повече

Обичаме празничното настроение, изненадите и подаръците! По традиция и този декември сме ви подготвили 50% отстъпка на ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ на ЦЯЛО ТЯЛО!

Виж повече

Инвестирате сериозна сума пари в козметични продукти и често не сте доволни от това как изглежда кожата ви, и не виждате ефект от тях, а знаете ли, че причина за това може да е неправилната последователност на нанасянето им върху кожата.

Виж повече

Ако трябва да бъдем честни, в забързаното ежедневие доста често пропускаме някои стъпки от грижата за кожата, но ако има едно нещо, което никога не трябва да прескачаме, наистина никога, то това е правилното почистване, особено ако носите грим.

Виж повече

Нека си го кажем, всяка сутрин се събуждаме и не изглеждаме като за корица на списание. За щастие, благодарение на съвременните технологии за разкрасяване можем да се възползваме от бързи трикове и да спестим част от ежедневната инвестиция на време.

Виж повече

Колко пъти сте се будили с желанието сутрешните ви ритуали да са по-кратки? Е, слава богу, вече са все по достъпни техниките за поставяне на мигли, микропигментации на вежди, устни и дори очна линия. По този начин е възможно да се събуждате, изглеждайки свежо, без да полагате много усилия за това.

Виж повече

Таня Бейрийска създава „Ключът към дълголетието“ като възстановителен метод за преодоляване на симптомите и последствията от различни нелечими автоимунни и дегенеративни заболявания.

Виж повече

В случай, че не сте фенове на инжекционните процедури или ако все още нямате нужда от тях, една от най-новите процедури за поддържане на свежестта и красотата на кожата е процедурата Cryo-led Filorga пилинг.

Виж повече
Зареди още