Крио-лед Filorga пилинг

Cryo-led

  • Терапии

Синергия между биостимулация и активни съставки

Пилинги Filorga

С възрастта и под влияние на неблагоприятните външни фактори способността на кожата да се самообновява намаля. На помощ в тези случаи като основна процедура се използват различни видове химични пилинги. Повечето хора свързват химичните пилинги с неприятен възстановителен период, парене, лющене и болка. При съвременните пилинги етапът на възстановяване практически не съществува. Те се прилагат целогодишно и това ги превръща в подходящо средство за грижа дори и при най-чувствителната и тънка кожа.

Без болка

Френската лаборатория Filorga създаде последно поколение пилинги, които съчетават изключително висока ефективност и безопасност. С тяхна помощ можем да се справим с проблеми като пигментация, бръчки или мазна кожа, склонна към акне и да върнем блясъка и свежестта на кожата.

Резултатът

Разполагаме с три вида пилинги Bright, Time и Light, които притежават атиоксидантно действие, хидратират кожата и премахват мъртвия слой клетки. Без лющене и възстановителен период, а резултатите са видими още след процедурата – кожата става свежа, стегната и с избистрен и сияен тен. За оптимално действие на активните съставки, ние комбинираме пилинг терапията с Cryo-led апарат.

Пълната терапия

Серията включва 3 професионални пилинга, които ни дават възможност за избор според нуждата и проблемите на кожата на пациента. Процедурата започва с подготовка на кожата с Prepeel лосион на Filorga, който намалява нивото на pH. След него се нанася избраният пилинг. След като той почисти добре повърхностния слой на кожата, идва ред и на апаратната процедура с Cryo-led апарата. С него действаме директно на клетъчните митохондрии и постигаме оптимизиране на тяхната функция, значително се покачва количеството колаген и еластин и стимулираме кожата отвътре навън.

Lightpeel

За сияйна и с равен тен кожа целогодишно

Този пилинг е много подходящ за млада, склонна към омазняване чувствителна кожа и за такава, при която се наблюдават първи бръчици. Пилингът е подходящ за целогодишна употреба и няма риск от повишаване на чувствителността на кожата към слънцето и поява на пигментация. Има видим резултат още след първата процедура. Тенът е избистрен и сияен, а кожата като след механично почистване. Черните точки изчезват, а порите се свиват.

Brightpeel

Срещу хиперпигментации по лицето и ръцете

Пилингът е подходящ при хора, склонни към хиперпигментация по лицето и ръцете. Bright peel съдържа фитинова, лимонена и гликолова киселина. С тяхна помощ излющва съществуващите пигментации и едновременно с това блокира появата на нов пигмент. Курсът от процедури е 4 на брой, през 2 седмици. Едновременно с избистрянето на тена се стимулира и производството на колаген и се заличават фините бръчици.

Timepeel

За да забавим времето

Time peel е подходящ за зряла кожа. Има благоприятен ефект върху бръчките по лицето и активните му съставки действат и срещу пигментация. Има силно антиоксидантно действие и стимулира регенерацията на кожата.

CryoLed

Синергия на ЛЕД & LED

Апаратната процедура комбинира термален шок с 4 типа LED светлина и активни серуми. Cryo-led терапията на - 18 градуса поражда бърза последователност от свиване и отпускане на кръвоносните съдове, което помага на доброто проникване на активните съставки в кожата. Предизвиква обогатяване с кислород и се подобрява клетъчния метаболизъм. LED режимът на апарата изпраща светлинни вълни до ядрото на клетката, стимулира нейните митохондрии и предизвиква преобразуване на органичните молекули в енергия, която клетките могат да използват. Уредът излъчва 4 типа светлина и позволява индивидуализиране на терапиите с него.

Цени на терапиите

Продуктите на френската лаборатория Filorga са световно признати за златен стандарт в антиейдж терапиите. Иновативните пилинги Light, Bright и Time peel, в комбинация с Cryo-led процедурата, са ефективен и съвременен метод за поддържане на свежия и здрав вид на кожата.

Запази час

Cryo-led Filorga peel

150 лв

Статии

От личен опит знаем, че за да се постигне мечта, трябва първо да се състави план. За да ви улесним, ще ви споделим нашия списък с 10 неща, които може да планирате в грижата за себе си!

Виж повече

Ако сте от жените с много светли и фини косъмчета и залагате на традиционните методи за обезкосмяване, защото модерните нямат ефект, то тази статия е точно за вас!

Виж повече

В случай, че не сте фенове на инжекционните процедури или ако все още нямате нужда от тях, една от най-новите процедури за поддържане на свежестта и красотата на кожата е процедурата Cryo-led Filorga пилинг.

Виж повече

Инвестирате сериозна сума пари в козметични продукти и често не сте доволни от това как изглежда кожата ви, и не виждате ефект от тях, а знаете ли, че причина за това може да е неправилната последователност на нанасянето им върху кожата.

Виж повече

Ако трябва да бъдем честни, в забързаното ежедневие доста често пропускаме някои стъпки от грижата за кожата, но ако има едно нещо, което никога не трябва да прескачаме, наистина никога, то това е правилното почистване, особено ако носите грим.

Виж повече

Нека си го кажем, всяка сутрин се събуждаме и не изглеждаме като за корица на списание. За щастие, благодарение на съвременните технологии за разкрасяване можем да се възползваме от бързи трикове и да спестим част от ежедневната инвестиция на време.

Виж повече

Колко пъти сте се будили с желанието сутрешните ви ритуали да са по-кратки? Е, слава богу, вече са все по достъпни техниките за поставяне на мигли, микропигментации на вежди, устни и дори очна линия. По този начин е възможно да се събуждате, изглеждайки свежо, без да полагате много усилия за това.

Виж повече

Таня Бейрийска създава „Ключът към дълголетието“ като възстановителен метод за преодоляване на симптомите и последствията от различни нелечими автоимунни и дегенеративни заболявания.

Виж повече
Зареди още