Крио-лед Filorga пилинг

Cryo-led

  • Терапии

Синергия между биостимулация и активни съставки

Пилинги Filorga

С възрастта и под влияние на неблагоприятните външни фактори способността на кожата да се самообновява намаля. На помощ в тези случаи като основна процедура се използват различни видове химични пилинги. Повечето хора свързват химичните пилинги с неприятен възстановителен период, парене, лющене и болка. При съвременните пилинги етапът на възстановяване практически не съществува. Те се прилагат целогодишно и това ги превръща в подходящо средство за грижа дори и при най-чувствителната и тънка кожа.

Без болка

Френската лаборатория Filorga създаде последно поколение пилинги, които съчетават изключително висока ефективност и безопасност. С тяхна помощ можем да се справим с проблеми като пигментация, бръчки или мазна кожа, склонна към акне и да върнем блясъка и свежестта на кожата.

Резултатът

Разполагаме с три вида пилинги Bright, Time и Light, които притежават атиоксидантно действие, хидратират кожата и премахват мъртвия слой клетки. Без лющене и възстановителен период, а резултатите са видими още след процедурата – кожата става свежа, стегната и с избистрен и сияен тен. За оптимално действие на активните съставки, ние комбинираме пилинг терапията с Cryo-led апарат.

Пълната терапия

Серията включва 3 професионални пилинга, които ни дават възможност за избор според нуждата и проблемите на кожата на пациента. Процедурата започва с подготовка на кожата с Prepeel лосион на Filorga, който намалява нивото на pH. След него се нанася избраният пилинг. След като той почисти добре повърхностния слой на кожата, идва ред и на апаратната процедура с Cryo-led апарата. С него действаме директно на клетъчните митохондрии и постигаме оптимизиране на тяхната функция, значително се покачва количеството колаген и еластин и стимулираме кожата отвътре навън.

Lightpeel

За сияйна и с равен тен кожа целогодишно

Този пилинг е много подходящ за млада, склонна към омазняване чувствителна кожа и за такава, при която се наблюдават първи бръчици. Пилингът е подходящ за целогодишна употреба и няма риск от повишаване на чувствителността на кожата към слънцето и поява на пигментация. Има видим резултат още след първата процедура. Тенът е избистрен и сияен, а кожата като след механично почистване. Черните точки изчезват, а порите се свиват.

Brightpeel

Срещу хиперпигментации по лицето и ръцете

Пилингът е подходящ при хора, склонни към хиперпигментация по лицето и ръцете. Bright peel съдържа фитинова, лимонена и гликолова киселина. С тяхна помощ излющва съществуващите пигментации и едновременно с това блокира появата на нов пигмент. Курсът от процедури е 4 на брой, през 2 седмици. Едновременно с избистрянето на тена се стимулира и производството на колаген и се заличават фините бръчици.

Timepeel

За да забавим времето

Time peel е подходящ за зряла кожа. Има благоприятен ефект върху бръчките по лицето и активните му съставки действат и срещу пигментация. Има силно антиоксидантно действие и стимулира регенерацията на кожата.

CryoLed

Синергия на ЛЕД & LED

Апаратната процедура комбинира термален шок с 4 типа LED светлина и активни серуми. Cryo-led терапията на - 18 градуса поражда бърза последователност от свиване и отпускане на кръвоносните съдове, което помага на доброто проникване на активните съставки в кожата. Предизвиква обогатяване с кислород и се подобрява клетъчния метаболизъм. LED режимът на апарата изпраща светлинни вълни до ядрото на клетката, стимулира нейните митохондрии и предизвиква преобразуване на органичните молекули в енергия, която клетките могат да използват. Уредът излъчва 4 типа светлина и позволява индивидуализиране на терапиите с него.

Цени на терапиите

Продуктите на френската лаборатория Filorga са световно признати за златен стандарт в антиейдж терапиите. Иновативните пилинги Light, Bright и Time peel, в комбинация с Cryo-led процедурата, са ефективен и съвременен метод за поддържане на свежия и здрав вид на кожата.

Запази час

Cryo-led Filorga peel

150 лв.

Статии

Малко по малко се разделяме с лятото, но не и с младежкия му дух! Тъкмо обратното – в естетичен център Gyudyuleva знаем как да се погрижим за лицето ви, така че да изглеждате свежи, заличавайки щетите от силното лятно слънце.

Виж повече

Защо през лятото колагенът е тема номер едно при разкрасителните процедури, заедно с добрата слънцезащита? Помагат ли продуктите със съдържание на колаген за възстановяване на кожата? Д-р Гюдюлева споделя всичко най-важно за този ключ към младостта.

Виж повече

Ексфолирането е една от най-важните стъпки в нашата рутина при грижата за кожата. Често разнообразието на тези продукти води до много голямо объркване и погрешни схващания, които биха могли да попречат, а не да помогнат на кожата ви. Понякога дори може да се стигне до прекомерно ексфолиране или неправилното прилагане спрямо нуждите на кожата.

Виж повече

Естетичен център Gyudyuleva смени локацията си и отвори вратите на своите много по-просторни и модерно обзаведени кабинети. Ако все още не сте ги посетили, не пропускайте да наминете скоро, за да се насладите на нововъведенията в клиниката.

Виж повече

Повечето от нас изпитат прояви на хормонални неразположения, породени от различни фактори - 85% от жените са запознати с класическите прояви на предменструалния синдром (ПМС). Много често тези прояви засягат красотата на нашата кожа. Решихме да се обърнем към д-р Деси Ночева, за повече информация как вашите хормони влияят на кожата ви и как да се справяте с хормоналното акне като професионалист.

Виж повече

Купувате си любим и многократно изпитан крем и установявате, че той вече няма същият супер ефект върху лицето ви? Предлагаме ви 5 възможни обяснения, които ще ви дадат идеи как да се погрижите за красотата си по най-добрия възможен начин.

Виж повече

За спокойствието на всички клиенти и служители на естетичен център Gyudyuleva, следваме специален противоепидемичен протокол на работа. Ще сме ви благодарни, ако се запознаете с него.

Виж повече

Дори безпроблемната досега кожа може да влоши състоянието си заради маските. Кои са причините за това и какви са правилните грижи за елиминиране на възпаленията?

Виж повече
Зареди още