Крио-лед Filorga пилинг

Cryo-led

  • Терапии

Синергия между биостимулация и активни съставки

Пилинги Filorga

С възрастта и под влияние на неблагоприятните външни фактори способността на кожата да се самообновява намаля. На помощ в тези случаи като основна процедура се използват различни видове химични пилинги. Повечето хора свързват химичните пилинги с неприятен възстановителен период, парене, лющене и болка. При съвременните пилинги етапът на възстановяване практически не съществува. Те се прилагат целогодишно и това ги превръща в подходящо средство за грижа дори и при най-чувствителната и тънка кожа.

Без болка

Френската лаборатория Filorga създаде последно поколение пилинги, които съчетават изключително висока ефективност и безопасност. С тяхна помощ можем да се справим с проблеми като пигментация, бръчки или мазна кожа, склонна към акне и да върнем блясъка и свежестта на кожата.

Резултатът

Разполагаме с три вида пилинги Bright, Time и Light, които притежават атиоксидантно действие, хидратират кожата и премахват мъртвия слой клетки. Без лющене и възстановителен период, а резултатите са видими още след процедурата – кожата става свежа, стегната и с избистрен и сияен тен. За оптимално действие на активните съставки, ние комбинираме пилинг терапията с Cryo-led апарат.

Пълната терапия

Серията включва 3 професионални пилинга, които ни дават възможност за избор според нуждата и проблемите на кожата на пациента. Процедурата започва с подготовка на кожата с Prepeel лосион на Filorga, който намалява нивото на pH. След него се нанася избраният пилинг. След като той почисти добре повърхностния слой на кожата, идва ред и на апаратната процедура с Cryo-led апарата. С него действаме директно на клетъчните митохондрии и постигаме оптимизиране на тяхната функция, значително се покачва количеството колаген и еластин и стимулираме кожата отвътре навън.

Lightpeel

За сияйна и с равен тен кожа целогодишно

Този пилинг е много подходящ за млада, склонна към омазняване чувствителна кожа и за такава, при която се наблюдават първи бръчици. Пилингът е подходящ за целогодишна употреба и няма риск от повишаване на чувствителността на кожата към слънцето и поява на пигментация. Има видим резултат още след първата процедура. Тенът е избистрен и сияен, а кожата като след механично почистване. Черните точки изчезват, а порите се свиват.

Brightpeel

Срещу хиперпигментации по лицето и ръцете

Пилингът е подходящ при хора, склонни към хиперпигментация по лицето и ръцете. Bright peel съдържа фитинова, лимонена и гликолова киселина. С тяхна помощ излющва съществуващите пигментации и едновременно с това блокира появата на нов пигмент. Курсът от процедури е 4 на брой, през 2 седмици. Едновременно с избистрянето на тена се стимулира и производството на колаген и се заличават фините бръчици.

Timepeel

За да забавим времето

Time peel е подходящ за зряла кожа. Има благоприятен ефект върху бръчките по лицето и активните му съставки действат и срещу пигментация. Има силно антиоксидантно действие и стимулира регенерацията на кожата.

CryoLed

Синергия на ЛЕД & LED

Апаратната процедура комбинира термален шок с 4 типа LED светлина и активни серуми. Cryo-led терапията на - 18 градуса поражда бърза последователност от свиване и отпускане на кръвоносните съдове, което помага на доброто проникване на активните съставки в кожата. Предизвиква обогатяване с кислород и се подобрява клетъчния метаболизъм. LED режимът на апарата изпраща светлинни вълни до ядрото на клетката, стимулира нейните митохондрии и предизвиква преобразуване на органичните молекули в енергия, която клетките могат да използват. Уредът излъчва 4 типа светлина и позволява индивидуализиране на терапиите с него.

Цени на терапиите

Продуктите на френската лаборатория Filorga са световно признати за златен стандарт в антиейдж терапиите. Иновативните пилинги Light, Bright и Time peel, в комбинация с Cryo-led процедурата, са ефективен и съвременен метод за поддържане на свежия и здрав вид на кожата.

Запази час

Cryo-led Filorga peel

150 лв

Статии

Да, дори и с тен можете да се отървете завинаги от нежеланото окосмяване с помощта на лазерна епилация от ново поколение!

Виж повече

Списанието е своеобразен каталог на методите и разбиранията ни за процедурите, които предлагаме. Като използваме промените на жени в различни възрасти, описваме подробно стъпките, които са били подходящи за тях.

Виж повече

Създадохме собствена серия кремове, за да сме полезни на нашите клиенти и за да ги улесним в грижата за кожата в домашни условия. Трите стъпки в серията Gyudyuleva предлагат най-добрата, най-безопасната и ефективна натурална козметика, която разкрива естествената красота.

Виж повече

Грижата за кожата е цяло изкуство, но не се плашете: това е нещо, което всички можем да научим. В основата на грижата за кожата е да я познавате, защото разбирането означава, че можете да намерите правилните продукти, които работят за вас и да се преборите с потенциални проблеми, без да си причинявате допълнителни такива.

Виж повече

Метод, заличаващ проблема с оплешивяването (загубата на коса). Поради достъпната цена, бързият ефект и дълготрайността на метода за “поява на коса”, скалп микропигментацията е една от най- благоприятните процедури за мъжете, взискателни към своя добър външен вид и самочувствие.

Виж повече

Както знаете за всяко нещо винаги има ПО-правилен начин да се направи, така е и с ритуала за почистване на кожата.

Виж повече

Много често ни питате как се справяме с проблема с широките пори и въпреки че вие сте най-вероятно единствените, на които им правят впечатление собствените ви пори, ние напълно разбираме, че проблемът е важен и ще се опитаме да ви научим как да ги намалите или поне да ги накарате да изглеждат по-малки.

Виж повече

От личен опит знаем, че за да се постигне мечта, трябва първо да се състави план. За да ви улесним, ще ви споделим нашия списък с 10 неща, които може да планирате в грижата за себе си!

Виж повече
Зареди още