Лазерен лифтинг

Clear Lift 4D

  • Лазерни процедури

първият лазер за неоперативен лифтинг и мигновен резултат

Clear Lift 4D

Както всеки друг орган в човешкия организъм, така и кожата ни старее. Под влияние на вредните фактори, възрастта и генетичната предразположеност обменните процеси в нея се забавят. С всяка изминала година от живота си губим все повече от възможностите си да я запазим свежа и млада. Никога не е прекалено рано или прекалено късно да започнем да действаме срещу следите на времето. Вече има начин да дадем рестарт на кожата си.

Да върнем времето назад

Неоперативният лазерен лифтинг CLEAR LIFT 4D дава истински рестарт на кожата, възвръщайки младостта и красотата й. Процедурата ефикасно изглажда фини бръчки, избистря тена, стяга, ремоделира и възвръща еластичността на кожата. Вече има как да изглеждаме по-млади с цяло десетилетие, без оперативна намеса.

Технологията

Clear Lift 4D e първият фракционен неаблативен Q-Switched Nd: YAG лазер с дължина на вълната 1064 nm. Той излъчва изключително мощни импулси лазерна енергия, които проникват в дермата и стимулират производството на нов колаген, еластин и хиалуронова киселина. Clear Lift 4D е с първа награда за иновативна процедура в естетиката.

Без убождане и без болка

Процедурата е неаблативна и не уврежда кожата. При нея няма нараняване на най-външния слой на кожата, което я прави безболезнена. По време на процедурата се изстрелват около 15 хиляди лазерни решетки на лицето и шията и на мястото на всяка една от тях организмът се стимулира да образува нов колаген, еластин и хиалуронова киселина. Резултатите са бързи и няма нужда от възстановяване. Clear Lift 4D е подходящ дори за най-нежните зони, включително и за околоочния контур.

1Ефективен

Стимулирането на колагеногенеза има много видими ефекти, като стягане на кожата и свиване на порите по цялото лице и шия. Clear Lift 4D е ефективен и срещу пигментни петна. Терапията е подходяща за всяка възраст и тип кожа, за жени и мъже.

2.Безопасен

Може да се прилага през цялата година без рискове. Процедурата е лека, приятна и краткотрайна, известна е още като „лифтинг по време на обедната почивка“.

3.Дългосрочен

За оптимални резултати препоръчваме курс от 4 процедури с двуседмичен интервал. Ефектът ще бъде видим още след първата процедура и ще продължи да се разгръща в следващите 6 месеца.

Цени за терапии Clear Lift 4D

Необходими процедури 4

За най-добър ефект и пълен комфорт и за да можете да продължите нормално своето ежедневие, без да има видими следи по кожата Ви, Clear Lift 4D се прилага поетапно: 4 етапа на процедурата, по един през 15 дни. 60 дни – 10 години по-млада кожа! Ние комбинираме лазерния лифтинг с различни мезотерапии при всяко от четирите посещения. Целта е стимулираната от лазера кожа да се обновява като използва градивни елементи от мезотерапията. Типът на тези терапии се определя индивидуално след консултация.
За повече информация се свържете с нас по телефон.

Запази час

Лице

500 лв

Лице и шия

700 лв

Шия

250 лв

Ръце

300 лв

Деколте

500 лв

Лице и шия

4

процедури + 4 мезотерапии

2000 лв

Лице

4

процедури

1600 лв

Статии

Както знаете за всяко нещо винаги има ПО-правилен начин да се направи, така е и с ритуала за почистване на кожата.

Виж повече

Много често ни питате как се справяме с проблема с широките пори и въпреки че вие сте най-вероятно единствените, на които им правят впечатление собствените ви пори, ние напълно разбираме, че проблемът е важен и ще се опитаме да ви научим как да ги намалите или поне да ги накарате да изглеждат по-малки.

Виж повече

От личен опит знаем, че за да се постигне мечта, трябва първо да се състави план. За да ви улесним, ще ви споделим нашия списък с 10 неща, които може да планирате в грижата за себе си!

Виж повече

Ако сте от жените с много светли и фини косъмчета и залагате на традиционните методи за обезкосмяване, защото модерните нямат ефект, то тази статия е точно за вас!

Виж повече

Инвестирате сериозна сума пари в козметични продукти и често не сте доволни от това как изглежда кожата ви, и не виждате ефект от тях, а знаете ли, че причина за това може да е неправилната последователност на нанасянето им върху кожата.

Виж повече

Ако трябва да бъдем честни, в забързаното ежедневие доста често пропускаме някои стъпки от грижата за кожата, но ако има едно нещо, което никога не трябва да прескачаме, наистина никога, то това е правилното почистване, особено ако носите грим.

Виж повече

Нека си го кажем, всяка сутрин се събуждаме и не изглеждаме като за корица на списание. За щастие, благодарение на съвременните технологии за разкрасяване можем да се възползваме от бързи трикове и да спестим част от ежедневната инвестиция на време.

Виж повече

Колко пъти сте се будили с желанието сутрешните ви ритуали да са по-кратки? Е, слава богу, вече са все по достъпни техниките за поставяне на мигли, микропигментации на вежди, устни и дори очна линия. По този начин е възможно да се събуждате, изглеждайки свежо, без да полагате много усилия за това.

Виж повече
Зареди още