Лазерен лифтинг

Clear Lift 4D

  • Лазерни процедури

първият лазер за неоперативен лифтинг и мигновен резултат

Clear Lift 4D

Както всеки друг орган в човешкия организъм, така и кожата ни старее. Под влияние на вредните фактори, възрастта и генетичната предразположеност обменните процеси в нея се забавят. С всяка изминала година от живота си губим все повече от възможностите си да я запазим свежа и млада. Никога не е прекалено рано или прекалено късно да започнем да действаме срещу следите на времето. Вече има начин да дадем рестарт на кожата си.

Да върнем времето назад

Неоперативният лазерен лифтинг CLEAR LIFT 4D дава истински рестарт на кожата, възвръщайки младостта и красотата й. Процедурата ефикасно изглажда фини бръчки, избистря тена, стяга, ремоделира и възвръща еластичността на кожата. Вече има как да изглеждаме по-млади с цяло десетилетие, без оперативна намеса.

Технологията

Clear Lift 4D e първият фракционен неаблативен Q-Switched Nd: YAG лазер с дължина на вълната 1064 nm. Той излъчва изключително мощни импулси лазерна енергия, които проникват в дермата и стимулират производството на нов колаген, еластин и хиалуронова киселина. Clear Lift 4D е с първа награда за иновативна процедура в естетиката.

Без убождане и без болка

Процедурата е неаблативна и не уврежда кожата. При нея няма нараняване на най-външния слой на кожата, което я прави безболезнена. По време на процедурата се изстрелват около 15 хиляди лазерни решетки на лицето и шията и на мястото на всяка една от тях организмът се стимулира да образува нов колаген, еластин и хиалуронова киселина. Резултатите са бързи и няма нужда от възстановяване. Clear Lift 4D е подходящ дори за най-нежните зони, включително и за околоочния контур.

1Ефективен

Стимулирането на колагеногенеза има много видими ефекти, като стягане на кожата и свиване на порите по цялото лице и шия. Clear Lift 4D е ефективен и срещу пигментни петна. Терапията е подходяща за всяка възраст и тип кожа, за жени и мъже.

2.Безопасен

Може да се прилага през цялата година без рискове. Процедурата е лека, приятна и краткотрайна, известна е още като „лифтинг по време на обедната почивка“.

3.Дългосрочен

За оптимални резултати препоръчваме курс от 4 процедури с двуседмичен интервал. Ефектът ще бъде видим още след първата процедура и ще продължи да се разгръща в следващите 6 месеца.

Цени за терапии Clear Lift 4D

Необходими процедури 4

За най-добър ефект и пълен комфорт и за да можете да продължите нормално своето ежедневие, без да има видими следи по кожата Ви, Clear Lift 4D се прилага поетапно: 4 етапа на процедурата, по един през 15 дни. 60 дни – 10 години по-млада кожа! Ние комбинираме лазерния лифтинг с различни мезотерапии при всяко от четирите посещения. Целта е стимулираната от лазера кожа да се обновява като използва градивни елементи от мезотерапията. Типът на тези терапии се определя индивидуално след консултация.
За повече информация се свържете с нас по телефон.

Запази час

Лице

500 лв

Лице и шия

700 лв

Шия

250 лв

Ръце

300 лв

Деколте

500 лв

Лице и шия

4

процедури + 4 мезотерапии

2000 лв

Лице

4

процедури

1600 лв

Статии

Обявяваме 25 и 26 септември за Дни на отворените врати в естетичен център Gyudyuleva. Ще те очакваме за безплатни консултации с красиви изненади!

Виж повече

Да, дори и с тен можете да се отървете завинаги от нежеланото окосмяване с помощта на лазерна епилация от ново поколение!

Виж повече

Списанието е своеобразен каталог на методите и разбиранията ни за процедурите, които предлагаме. Като използваме промените на жени в различни възрасти, описваме подробно стъпките, които са били подходящи за тях.

Виж повече

Създадохме собствена серия кремове, за да сме полезни на нашите клиенти и за да ги улесним в грижата за кожата в домашни условия. Трите стъпки в серията Gyudyuleva предлагат най-добрата, най-безопасната и ефективна натурална козметика, която разкрива естествената красота.

Виж повече

Грижата за кожата е цяло изкуство, но не се плашете: това е нещо, което всички можем да научим. В основата на грижата за кожата е да я познавате, защото разбирането означава, че можете да намерите правилните продукти, които работят за вас и да се преборите с потенциални проблеми, без да си причинявате допълнителни такива.

Виж повече

Метод, заличаващ проблема с оплешивяването (загубата на коса). Поради достъпната цена, бързият ефект и дълготрайността на метода за “поява на коса”, скалп микропигментацията е една от най- благоприятните процедури за мъжете, взискателни към своя добър външен вид и самочувствие.

Виж повече

Както знаете за всяко нещо винаги има ПО-правилен начин да се направи, така е и с ритуала за почистване на кожата.

Виж повече

Много често ни питате как се справяме с проблема с широките пори и въпреки че вие сте най-вероятно единствените, на които им правят впечатление собствените ви пори, ние напълно разбираме, че проблемът е важен и ще се опитаме да ви научим как да ги намалите или поне да ги накарате да изглеждат по-малки.

Виж повече
Зареди още