Лазерен лифтинг

Clear Lift 4D

  • Лазерни процедури

първият лазер за неоперативен лифтинг и мигновен резултат

Clear Lift 4D

Както всеки друг орган в човешкия организъм, така и кожата ни старее. Под влияние на вредните фактори, възрастта и генетичната предразположеност обменните процеси в нея се забавят. С всяка изминала година от живота си губим все повече от възможностите си да я запазим свежа и млада. Никога не е прекалено рано или прекалено късно да започнем да действаме срещу следите на времето. Вече има начин да дадем рестарт на кожата си.

Да върнем времето назад

Неоперативният лазерен лифтинг CLEAR LIFT 4D дава истински рестарт на кожата, възвръщайки младостта и красотата й. Процедурата ефикасно изглажда фини бръчки, избистря тена, стяга, ремоделира и възвръща еластичността на кожата. Вече има как да изглеждаме по-млади с цяло десетилетие, без оперативна намеса.

Технологията

Clear Lift 4D e първият фракционен неаблативен Q-Switched Nd: YAG лазер с дължина на вълната 1064 nm. Той излъчва изключително мощни импулси лазерна енергия, които проникват в дермата и стимулират производството на нов колаген, еластин и хиалуронова киселина. Clear Lift 4D е с първа награда за иновативна процедура в естетиката.

Без убождане и без болка

Процедурата е неаблативна и не уврежда кожата. При нея няма нараняване на най-външния слой на кожата, което я прави безболезнена. По време на процедурата се изстрелват около 15 хиляди лазерни решетки на лицето и шията и на мястото на всяка една от тях организмът се стимулира да образува нов колаген, еластин и хиалуронова киселина. Резултатите са бързи и няма нужда от възстановяване. Clear Lift 4D е подходящ дори за най-нежните зони, включително и за околоочния контур.

1Ефективен

Стимулирането на колагеногенеза има много видими ефекти, като стягане на кожата и свиване на порите по цялото лице и шия. Clear Lift 4D е ефективен и срещу пигментни петна. Терапията е подходяща за всяка възраст и тип кожа, за жени и мъже.

2.Безопасен

Може да се прилага през цялата година без рискове. Процедурата е лека, приятна и краткотрайна, известна е още като „лифтинг по време на обедната почивка“.

3.Дългосрочен

За оптимални резултати препоръчваме курс от 4 процедури с двуседмичен интервал. Ефектът ще бъде видим още след първата процедура и ще продължи да се разгръща в следващите 6 месеца.

Цени за терапии Clear Lift 4D

Необходими процедури 4

За най-добър ефект и пълен комфорт и за да можете да продължите нормално своето ежедневие, без да има видими следи по кожата Ви, Clear Lift 4D се прилага поетапно: 4 етапа на процедурата, по един през 15 дни. 60 дни – 10 години по-млада кожа! Ние комбинираме лазерния лифтинг с различни мезотерапии при всяко от четирите посещения. Целта е стимулираната от лазера кожа да се обновява като използва градивни елементи от мезотерапията. Типът на тези терапии се определя индивидуално след консултация.
За повече информация се свържете с нас по телефон.

Запази час

Лице

500 лв.

Лице и шия

700 лв.

Шия

250 лв.

Ръце

300 лв.

Деколте

500 лв.

Лице и шия

4

процедури + 4 мезотерапии

2000 лв.

Статии

Малко по малко се разделяме с лятото, но не и с младежкия му дух! Тъкмо обратното – в естетичен център Gyudyuleva знаем как да се погрижим за лицето ви, така че да изглеждате свежи, заличавайки щетите от силното лятно слънце.

Виж повече

Защо през лятото колагенът е тема номер едно при разкрасителните процедури, заедно с добрата слънцезащита? Помагат ли продуктите със съдържание на колаген за възстановяване на кожата? Д-р Гюдюлева споделя всичко най-важно за този ключ към младостта.

Виж повече

Ексфолирането е една от най-важните стъпки в нашата рутина при грижата за кожата. Често разнообразието на тези продукти води до много голямо объркване и погрешни схващания, които биха могли да попречат, а не да помогнат на кожата ви. Понякога дори може да се стигне до прекомерно ексфолиране или неправилното прилагане спрямо нуждите на кожата.

Виж повече

Естетичен център Gyudyuleva смени локацията си и отвори вратите на своите много по-просторни и модерно обзаведени кабинети. Ако все още не сте ги посетили, не пропускайте да наминете скоро, за да се насладите на нововъведенията в клиниката.

Виж повече

Повечето от нас изпитат прояви на хормонални неразположения, породени от различни фактори - 85% от жените са запознати с класическите прояви на предменструалния синдром (ПМС). Много често тези прояви засягат красотата на нашата кожа. Решихме да се обърнем към д-р Деси Ночева, за повече информация как вашите хормони влияят на кожата ви и как да се справяте с хормоналното акне като професионалист.

Виж повече

Купувате си любим и многократно изпитан крем и установявате, че той вече няма същият супер ефект върху лицето ви? Предлагаме ви 5 възможни обяснения, които ще ви дадат идеи как да се погрижите за красотата си по най-добрия възможен начин.

Виж повече

За спокойствието на всички клиенти и служители на естетичен център Gyudyuleva, следваме специален противоепидемичен протокол на работа. Ще сме ви благодарни, ако се запознаете с него.

Виж повече

Дори безпроблемната досега кожа може да влоши състоянието си заради маските. Кои са причините за това и какви са правилните грижи за елиминиране на възпаленията?

Виж повече
Зареди още