Лазерен ресърфисинг

Frax Pro Ydun

  • Лазерни процедури

Заличаване на бръчки, стрии и белези по лицето и тялото. Подмладяваща терапия с траен ефект

Frax Pro

Фракционният неаблативен лазер Frax Pro, познат и като технологията Ydun, е метод за ефективно намаляване на бръчки, белези, стрии и други несъвършенства по лицето и тялото. С други думи, това е модерен метод за неопративен ресърфисинг, или изглаждане на кожата.

Frax Pro работи с 1550 nm дължина на вълната, която прониква на уникална дълбочина – 1-2 мм, стимулирайки производството на колаген и еластин дълбоко в дермата, без да наранява повърхността на кожата.

Целогодишна терапия за лице и тяло

За разлика от аблативния лазерен лифтинг, при който ефектът от единичната процедура е много по-силен и крие рискове от усложнения и дълъг възстановителен период, неаблативният лазер е напълно безопасен.

Възстановителният период е толкова кратък, че можете да се върнете към обичайния си ритъм веднага след процедурата. Макар да използва лазер, терапията е подходяща целогодишно, дори през летните месеци.

Заглаждане

Изравнява текстурата на лицето

Лазерът е много ефективен и при третиране на бръчки и фини линии по лицето. С него лесно се заличават белези от акне. Справя се и с неравната текстура на лицето, която е следствие от тези белези.

Подмладяване

Естествено освежено лице

В същото време Frax Pro стимулира производството на колаген в кожата, като по този начин тя се подмладява по естествен път. Резултатът е видимо освежено лице още след първата процедура. Ефектът от нея се разгръща няколко месеца, а рискът от пигментации е сведен до минимум.

Пухкавиустни

Супер алтернатива на филърите

Frax Pro (Ydun) може да се използва и за третиране на меки тъкани, например за уголемяване и възстановяване на тъканта на устните. След няколко процедури те стават пухкави и сочни, както след поставяне на филър.

Сбогом,стрии!

Ефективно връща красивата кожа

1550 nm е най-добрата дължина на вълната за третиране на стари стрии с бял цвят и постоперативни белези. Те са предизвикателство за повечето апарати, но това устройство се справя и с тях.

За успешното им заличаване е необходимо дълбоко проникване – до 2 мм, каквото тъкмо лъчът на Frax Pro може да постигне. На дълбочината, до която достига, той е погълнат от водата в тъканите, предизвиква коагулация на белтък в клетките и така стимулира естественото им възпроизводство.

Цени за лазерен ресърфисинг

Производството на колаген, стимулирано от Frax Pro (Ydun), продължава няколко месеца след процедурата. За максимален резултат е необходимо да направите от 4 до 6 процедури, по една в месеца.

Ако имате въпроси, не се колебайте да си запишете час за безплатна консултация. Можете да изберете дали тя да е онлайн или на живо при нас.

Запази час

Третиране на белези от акне - 1 зона

100 лв.

Третиране на белези от акне - 2 зони

200 лв.

Премахване на стрии - 1 зона

200 лв.

Премахване на стрии - 2 зони

400 лв.

Цяло лице

400 лв.

1+1

Цяло лице + шия

600 лв.

Статии

Малко по малко се разделяме с лятото, но не и с младежкия му дух! Тъкмо обратното – в естетичен център Gyudyuleva знаем как да се погрижим за лицето ви, така че да изглеждате свежи, заличавайки щетите от силното лятно слънце.

Виж повече

Защо през лятото колагенът е тема номер едно при разкрасителните процедури, заедно с добрата слънцезащита? Помагат ли продуктите със съдържание на колаген за възстановяване на кожата? Д-р Гюдюлева споделя всичко най-важно за този ключ към младостта.

Виж повече

Ексфолирането е една от най-важните стъпки в нашата рутина при грижата за кожата. Често разнообразието на тези продукти води до много голямо объркване и погрешни схващания, които биха могли да попречат, а не да помогнат на кожата ви. Понякога дори може да се стигне до прекомерно ексфолиране или неправилното прилагане спрямо нуждите на кожата.

Виж повече

Естетичен център Gyudyuleva смени локацията си и отвори вратите на своите много по-просторни и модерно обзаведени кабинети. Ако все още не сте ги посетили, не пропускайте да наминете скоро, за да се насладите на нововъведенията в клиниката.

Виж повече

Повечето от нас изпитат прояви на хормонални неразположения, породени от различни фактори - 85% от жените са запознати с класическите прояви на предменструалния синдром (ПМС). Много често тези прояви засягат красотата на нашата кожа. Решихме да се обърнем към д-р Деси Ночева, за повече информация как вашите хормони влияят на кожата ви и как да се справяте с хормоналното акне като професионалист.

Виж повече

Купувате си любим и многократно изпитан крем и установявате, че той вече няма същият супер ефект върху лицето ви? Предлагаме ви 5 възможни обяснения, които ще ви дадат идеи как да се погрижите за красотата си по най-добрия възможен начин.

Виж повече

За спокойствието на всички клиенти и служители на естетичен център Gyudyuleva, следваме специален противоепидемичен протокол на работа. Ще сме ви благодарни, ако се запознаете с него.

Виж повече

Дори безпроблемната досега кожа може да влоши състоянието си заради маските. Кои са причините за това и какви са правилните грижи за елиминиране на възпаленията?

Виж повече
Зареди още