Лазерна епилация

Gentle Pro & Elysion Pro

  • Лазерни процедури

нова ера в обезкосмяването

Лазерна епилация

Нова ера в лазерната епилация! Обезкосмяването с нашите апарати е високоефективно, безболезнено и напълно безопасно. Събрахме под един покрив двете най-добри технологии на пазара: Gentle Pro и Elysion Pro. Лазерната епилация е невероятна възможност да спестим време и пари, за разлика от досадното традиционно обезкосмяване.

Златният стандарт Gentle Pro

Световно признатият лазер, който се справя доказано най-успешно със светлите и тънки косми е американският александритен лазер Gentle Pro. Той се приема от дерматолозите по света за еталон, защото е един от най-мощните и най-бързите лазери в света, с най-прецизно охлаждане на кожата. Неговата пикова мощност е 17 000 w, дължината на вълната му е 755 nm, а охлаждането му е DCD.
Мощност, бързина и по-голям размер на обхвата, които дават оптимални резултати и при най-светлите кожи.

Гъвкавост и прецизност от Elysion Pro

Уникалният Elysion Pro е диоден лазер, който премахва окосмяването по селективен начин. Този метод гарантира максимална прецизност и висококачествен резултат. Апаратът е проектиран да работи в широк диапазон лазерни честоти и с няколко режима и програми, които дават възможността за третиране на всякакъв вид кожа и косми.
Разнообразните накрайници умеят да се справят дори с по-фините и не толкова пигментирани косми. Това прави апарата перфектен за епилиране и на деликатни зони, като лицето.

Лазерна епилация дори през лятото

Иновативните системи на Gentle Pro и Elysium Pro предпазват кожата от лазерните импулси и топлината, правейки процедурата напълно безболезнена. Системата позволява третирането дори върху кожи с тен и по време на слънчевите месеци. Технологията отлично гарантира пълната безопасност и комфорт на клиента по време и след процедурите.

Епилацияприжени

Дори и най-деликатните зони

Всички области на лицето и тялото могат да бъдат третирани, защото апаратите разполагат с накрайници, които обработват дори и най-малките зони - сгъвки, уши, горна устна и разстоянието между веждите. Освен това има специален накрайник за интимните зони, който може да бъде закупен от клиента и се използва строго индивидуално. Технологията позволява деликатно и безболезнено третиране на най-трудните зони.

Епилацияпримъже

Отлично третиране и на гъсти зони

Лазерната епилация е подходяща и за мъже. Мъжкото окосмяване е по-различно, но то също се повлиява много добре и може да се третира целогодишно. При мъжете се постига страхотен резултат на най-често третираните и специфични зони като гръб, рамене и гърди. Апаратите разполагат и със специфични накрайници, които да обработват малки зони, като разстоянието между веждите и тъй нареченото “отсичане” на брадата.

Цени за лазерна епилация

Препоръчителен брой процедури 8

Запази час

За пакетни цени на комбинация от зони и изготвяне на индивидуална оферта, моля попитайте на място в естетичния център.
Промоциите не важат за малки зони: горна устна, брада, бакенбарди и др. Можете да закупите до 3 промоционални ваучера.

  • Индивидуално изготвяне на цени при комбинация на различни зони

Промоция през септември

1

Цели крака (жени)

450 225 лв.

Промо цени за мъже

1+1

Гръб + мишници (мъже)

370 190 лв.

1+1+1

Корем + гърди + мишници (мъже)

370 190 лв.

Цени извън промоция

1+1

Горна устна + брадичка

80 лв.

Горна устна

45 лв.

Скули

40 лв.

Малка зона

30 лв.

Цяло лице

140 лв.

Мишници

90 лв.

Интимна зона

140 лв.

Коремна линия

40 лв.

Цели ръце (жени)

210 лв.

1/2 ръце (жени)

140 лв.

Цели ръце (мъже)

275 лв.

1/2 ръце (мъже)

210 лв.

Подбедрици (жени)

260 лв.

Подбедрици (мъже)

280 лв.

Цели крака (мъже)

500 лв.

Цяло тяло (жени)

890 лв.

Цяло тяло (мъже)

1425 лв.

Корем (мъже)

180 лв.

Гърди (мъже)

160 лв.

Гръб (мъже)

280 лв.

Ареоли (мъже)

40 лв.

Статии

Малко по малко се разделяме с лятото, но не и с младежкия му дух! Тъкмо обратното – в естетичен център Gyudyuleva знаем как да се погрижим за лицето ви, така че да изглеждате свежи, заличавайки щетите от силното лятно слънце.

Виж повече

Защо през лятото колагенът е тема номер едно при разкрасителните процедури, заедно с добрата слънцезащита? Помагат ли продуктите със съдържание на колаген за възстановяване на кожата? Д-р Гюдюлева споделя всичко най-важно за този ключ към младостта.

Виж повече

Ексфолирането е една от най-важните стъпки в нашата рутина при грижата за кожата. Често разнообразието на тези продукти води до много голямо объркване и погрешни схващания, които биха могли да попречат, а не да помогнат на кожата ви. Понякога дори може да се стигне до прекомерно ексфолиране или неправилното прилагане спрямо нуждите на кожата.

Виж повече

Естетичен център Gyudyuleva смени локацията си и отвори вратите на своите много по-просторни и модерно обзаведени кабинети. Ако все още не сте ги посетили, не пропускайте да наминете скоро, за да се насладите на нововъведенията в клиниката.

Виж повече

Повечето от нас изпитат прояви на хормонални неразположения, породени от различни фактори - 85% от жените са запознати с класическите прояви на предменструалния синдром (ПМС). Много често тези прояви засягат красотата на нашата кожа. Решихме да се обърнем към д-р Деси Ночева, за повече информация как вашите хормони влияят на кожата ви и как да се справяте с хормоналното акне като професионалист.

Виж повече

Купувате си любим и многократно изпитан крем и установявате, че той вече няма същият супер ефект върху лицето ви? Предлагаме ви 5 възможни обяснения, които ще ви дадат идеи как да се погрижите за красотата си по най-добрия възможен начин.

Виж повече

За спокойствието на всички клиенти и служители на естетичен център Gyudyuleva, следваме специален противоепидемичен протокол на работа. Ще сме ви благодарни, ако се запознаете с него.

Виж повече

Дори безпроблемната досега кожа може да влоши състоянието си заради маските. Кои са причините за това и какви са правилните грижи за елиминиране на възпаленията?

Виж повече
Зареди още