Лазерна епилация

Soprano Ice

  • Лазерни процедури

нова ера в обезкосмяването

Лазерна епилация

Лaзерната епилация е невероятна възможност да спестим време и пари, за разлика от досадното традиционно обезкосмяване. Платформата Soprano Ice Platinum е лимитирана серия на Alma lasers, разработена във връзка с десетгодишнината на компанията и притежава патентована технология без алтернатива в света. Апаратът комбинира в един накрайник трите лазерни лъча, използвани досега за епилация, като по този начин се осигурява оптимален спектър на действие. Това прави процедурата много по-ефективна и бърза, без абсолютно никакъв риск от изгаряне и подходяща за всеки тип кожа и косъм.

Какво прави SHR епилацията уникална?

Апаратът комбинира в един накрайник трите лазерни лъча, използвани досега за епилация, с различна дължина на вълната – Александритен (755nm), Диоден (810nm) и ND:Yag (1064nm), като по този начин се осигурява оптимален спектър на действие. Александритният лъч третира най-широк спектър от фототипове кожа и цвят на косъма. Проникването му е по-повърхностно и е особено подходящ за зони като горна устна и брадичка. Диодният лазерен лъч позволява по-дълбоко проникване в космения фоликул с висока средна мощност, повече повторения и голяма зона на обработване, което осигурява по-бърза процедура. ND:Yag лазерният лъч предлага най-дълбокото проникване в космения фоликул, което позволява третиране на подкожни косми в зони като подмишници и интимни области.
Процедурата е изключително бърза и ефективна, тъй като трите лазера работят синергично, едновременно, доставяйки необходимата енергия за премахване на космите.

Епилацияприжени

Всички зони на лицето и тялото

Всички области на лицето и тялото могат да бъдат третирани, защото този лазер разполага и със специален накрайник, с който се обработват най-малките зони – уши, между веждите и други, както и т.нар. "отсичане" на брадата при мъжете. Освен това има и специален накрайник за интимните зони, който може да бъде закупен от клиента и да се използва строго индивидуално. При жените най-трудните зони за обработка са горна устна и брадичка, ако е налице хормонален дисбаланс. При мъжете тези зони са гърдите и гърба.

Епилацияпримъже

Всички зони на лицето и тялото

Лазерната епилация е подходяща както за жени, така и за мъже. Мъжкото окосмяване е по-различно, но то също се повлиява много добре и може да се третира целогодишно. При мъжете се постига страхотен резултат при най-често третираните и специфични зони като гръб, рамене и гърди.

Цени за лазерна епилация

Препоръчителен брой процедури 8

Запази час

За пакетни цени на комбинация от зони и изготвяне на индивидуална оферта, моля попитайте на място в естетичния център.

  • Индивидуално изготвяне на цени при комбинация на различни зони

Горна устна

30 лв

Брадичка

55 лв

Скули

35 лв

Бузи

55 лв

Шия

70 лв

1+1

Горна устна + брадичка

70 лв

Цяло лице

120 лв

Коремна линия

80 лв

Бикини линия

80 лв

Интимна област

130 лв

1+1

Интимна зона + мишници

180 лв

Рамене

110 лв

Мишници

80 лв

1/2 ръце (жени)

135 лв

1/2 ръце (мъже)

210 лв

Цели ръце (жени)

210 лв

Цели ръце (мъже)

275 лв

Корем (мъже)

165 лв

1+1

Корем + гърди (мъже)

250 лв

Гърди (мъже)

170 лв

Гръб (мъже)

250 лв

1+1

Гръб + рамене (мъже)

300 лв

Ареоли (мъже)

55 лв

1+1

Цели крака + интимна област

450 лв

1+1

Цели ръце + мищници

210 лв

Подбедрици (мъже)

280 лв

Подбедрици (жени)

230 лв

Цели крака (жени)

450 лв