Терапия с кислородна инфузия

Intraceuticals

  • Терапии

авангардна кислородна терапия с наномолекулна хиалуронова киселина

Intraceuticals

Не случайно родината на Intraceuticals е Австралия. Причината за това е, че там озоновият слой е най-тънък и рискът от рак на кожата е изключително висок. Това налага разработването на хиалуронова киселина с наномолекула, която посредством кислородна струя под налягане да успява да навлиза в кожата на дълбочина като при инжекиране. По този начин хидратираната кожа е профилактирана срещу изгаряния и пигментация.

Без убождане

Без болка или възстановителен период, а резултатите са видими още след първата процедура – кожата става свежа и с избистрен и сияен тен. Intraceuticals има силно хидратиращ ефект и е подходяща за всеки тип кожа.

Резултатът

Само от една процедура трае до седмица, затова е подходяща терапия като подготовка за специален за Вас повод или непосредствено преди или след лятната Ви почивка. Когато обаче Intraceuticals се прилага като цялостна терапия, се постига дълготрайна хидратация и терапевтичен ефект на съставките.

Пълната терапия

Включва 6 професионални процедури и продукти за домашна грижа. Това дава възможност за "сандвич" хидратация, при която се нанасят няколко вида хиалуронова киселина една върху друга. С кислородната струя наномолекулната хиалуронова киселина попада в кожата в дълбочина, след това под формата на гел, се нанася хиалуронова киселина със средна молекулна маса и отгоре се запечатва с голяма молекула хиалуронова киселина под формата на крем.

Домашна грижа

Всички тези концентрации на хиалуронова киселина се съдържат в продуктите за домашна грижа. Достатъчни са за няколко месеца. Към тях е включен и измивен гел и това прави ненужно използването на каквато и да е друга грижа през периода на Вашата Intraceuticals терапия.

Колко често и кога

Процедурите се правят през две седмици, като през останалото време се ползва продукт за домашна грижа, така се постига много дълбоко хидратиране на кожата, обогатяване с кислород и хиалуронова киселина. От една страна с добрата хидратация се постига антиейдж ефект, а от друга, това е най-добрата профилактика срещу пигментни петна. Изключително подходяща е преди летния сезон, защото хидратираната кожа не изгаря на слънце.

За да се използват максимално възможностите на патентованата хиалуронова киселина да прониква в дълбочина, към основните серуми се добавят много други активни съставки и така имаме възможност за три основни терапии и няколко допълнителни. Всяка терапия започва с почистване.

Rejuvеnate

За дълбока хидратация

Това е класическата терапия на Intraceuticals. Съдържа 6 серума за професионалните терапии и 4 продукта за домашна грижа. Подходяща е за силно дехидратирана кожа, постига се леко изглаждане на най-фините бръчки. Кожата става по-мека, еластична и блестяща. Тази терапия ние комбинираме с Clear Lift 4D, за да постигнем двойно по-силен обновяващ ефект.

Opulence

Превенция срещу пигментни петна

При тази терапия са добавени съставки, които имат депигментиращо действие – екстракт от кора от мандарина, жълт лапад и женско биле. В комбинация с хиалуроновата киселина се постига ефект на освежаване, избистряне на тена и превенция от преждевременното фотостареене. В домашната грижа са включени три продукта – измивна гел-пяна, хидратиращ гел и избелващ гел. За оптимален ефект в борбата с петната обикновено се налага комбинация на Intraceuticals Opulence, Dey Vl, Vitamin C Booster, PQ age и химични пилинги. За да се определи най-точно подхода към всеки тип пигментация, е необходима дерматоскопия от специалист.

Clarity

Решението при акне

Подходът при лечението на акне е комплексен и индивидуален винаги, независимо от възрастта на пациента. От основно значение за справянето с акнето е първопричината за появата му.
При Intraceuticals Clarity съчетанието от хиалуронова киселина, масло от чаено дърво, екстракти от алое вера, лайка и корен на джинджифил действа хидратиращо и антибактериално на лющещата се кожа. Серумите предпазват порите от замърсявания в дълбочина.
Домашната грижа съдържа измивен гел, терапевтичен гел и писалка за справяне с локални раздразнения по кожата. Intraceuticals Clarity успешно се комбинира с карбонов пилинг, като засилва антибактериалния му ефект, подходящ е и като допълнителна терапия между химичните пилинги за лечение на акне.

Atoxelene

Природната алтернатива на ботулиновия токсин

Atoxelene е една от допълнителните терапии на Intraceuticals. Има краткотраен лифтинг ефект и това го прави подходящ за зоната на челото и около очите. Той се прилага по време на основните Intraceuticals терапии.

Skinboosters

Vitamin C или Collagen

Още две допълнителни терапии на Intraceuticals, които дават мигновен тласък на останалите терапии при конкретни проблеми.
Витамин C – за да се справим с пораженията от слънцето, пигментации и загрубяла кожа.
Collagen - за екстремно суха и отпусната кожа.

Цени за терапии Intraceuticals

Intraceuticals може да се изпълни като индивидуална процедура или като терапия, която включва 6 процедури и 4 продукта за домашна грижа.
Ефектът при една процедура е силно хидратиране и освежаване на кожата, заличават се фини бръчици и е подходящо непосредствено преди повод, когато искате да изглеждате блестящо.
Когато се прави терапия от 6 процедури, целта е ефектът да се запази дълготрайно, естествено подсилен от домашната грижа, която включва измивен гел, серум от хиалуронова киселина с нано молекула и флуид с голяма молекула.

Запази час

Rejuvenate

150 лв.

Rejuvenate

6

процедури + домашна грижа

1200 лв.

Opulence

150 лв.

Opulence

6

процедури + домашна грижа

1300 лв.

Clarity

150 лв.

Clarity

6

процедури + домашна грижа

1200 лв.

Vit. C, Collagen Booster

150 лв.

Vit. C ,Collagen Booster

100 лв.

Статии

Малко по малко се разделяме с лятото, но не и с младежкия му дух! Тъкмо обратното – в естетичен център Gyudyuleva знаем как да се погрижим за лицето ви, така че да изглеждате свежи, заличавайки щетите от силното лятно слънце.

Виж повече

Защо през лятото колагенът е тема номер едно при разкрасителните процедури, заедно с добрата слънцезащита? Помагат ли продуктите със съдържание на колаген за възстановяване на кожата? Д-р Гюдюлева споделя всичко най-важно за този ключ към младостта.

Виж повече

Ексфолирането е една от най-важните стъпки в нашата рутина при грижата за кожата. Често разнообразието на тези продукти води до много голямо объркване и погрешни схващания, които биха могли да попречат, а не да помогнат на кожата ви. Понякога дори може да се стигне до прекомерно ексфолиране или неправилното прилагане спрямо нуждите на кожата.

Виж повече

Естетичен център Gyudyuleva смени локацията си и отвори вратите на своите много по-просторни и модерно обзаведени кабинети. Ако все още не сте ги посетили, не пропускайте да наминете скоро, за да се насладите на нововъведенията в клиниката.

Виж повече

Повечето от нас изпитат прояви на хормонални неразположения, породени от различни фактори - 85% от жените са запознати с класическите прояви на предменструалния синдром (ПМС). Много често тези прояви засягат красотата на нашата кожа. Решихме да се обърнем към д-р Деси Ночева, за повече информация как вашите хормони влияят на кожата ви и как да се справяте с хормоналното акне като професионалист.

Виж повече

Купувате си любим и многократно изпитан крем и установявате, че той вече няма същият супер ефект върху лицето ви? Предлагаме ви 5 възможни обяснения, които ще ви дадат идеи как да се погрижите за красотата си по най-добрия възможен начин.

Виж повече

За спокойствието на всички клиенти и служители на естетичен център Gyudyuleva, следваме специален противоепидемичен протокол на работа. Ще сме ви благодарни, ако се запознаете с него.

Виж повече

Дори безпроблемната досега кожа може да влоши състоянието си заради маските. Кои са причините за това и какви са правилните грижи за елиминиране на възпаленията?

Виж повече
Зареди още