Хидродермабразио

Hydrafacial

  • Терапии

пет стъпки към перфектно почистената и здрава кожа

Hydrafacial

Най-важната стъпка, преди която и да е било терапия, е правилното почистване на кожата. Години опити и комбинации от методи ни отне достигането на правилните стъпки към чистата и свежа кожа, подготвена нетравматично за всички други терапии. Hydrafacial представлява процедура от ново поколение, която комбинира в себе си 5 основни стъпки и няколко допълнителни терапии. Терапията е подходяща за жени и мъже на всяка възраст. Ние комбинираме с микродермабразио, микронийдълинг и кислородна инфузия за оптимален ефект.

Почистване без зачервявания и раздразнена кожа

Много честа причина нашите пациенти да не почистват кожата си редовно, е че имат лоши спомени и белези от старите методи. Hydrafacial позволява нетравматично и дълбоко почистване на кожата. Раздразнената кожа дава повече признаци на стареене, затова ние залагаме на деликатно контролирано апаратно почистване, което гарантирано не нарушава структурата на кожата.
Освен дълбоко почистващ и хидратиращ ефект, терапията помага при акне, пигментни петна и слънчеви изгаряния. Технологията позволява и терапии върху зони по цялото тяло.

Серуми с концентриран състав

Серумите на Hydrafacial съдържат висококонцентрирана нискомолекулна хиалуронова киселина, която хидратира в дълбочина, арника, която успокоява кожата, любимият див конски кестен, който има капиляроукрепващо действие и много други съставки.

1.Ексфолиация

В тази стъпка кожата се почиства от мъртвия слой клетки, което спомага за обновяване на епидермиса и премахване на пигментациите. Премахването на този слой замърсявания е задължително, за да може активните съставки да проникват в дълбочина по време на терапията.

2.Химичен
пилинг

Почистването с химичен пилинг е вид подготовка за освобождаване на порите от замърсяванията, като ги омекотява и разширява, без кожата да бъде наранена. Химичният пилинг GlySal на HydraFacial е в 3 различни варианта за меко, умерено или интензивно въздействие, които се използват в зависимост от проблемите на кожата и желания ефект, тоест терапията се индивидуализира в тази стъпка и дава възможност за третиране на локални раздразнения (акне) и пигментации.

3.Екстракцияначерниточки

Този етап е за почистване на най-дълбоките замърсявания и регулиране отделянето на себум. Изчистват се затворените подкожни комедони, които не могат да бъдат премахнати с нито една от познатите досега процедури за лице. Серумът Beta-HD е с противовъзпалително и антибактериално действие и успява да проникне дълбоко в кожата, разтваряйки замърсяванията благодарение на Вортекс технологията (завихрящ вакуум).

4.Регенерацияиподмладяване

В зависимост от третирания проблем се използва специален пептиден Дермабилдер коктейл за стимулиране производството на колаген или продукт за премахване на пигментни петна – Britenol.

5.Хидратация

С различна дюза и серум Antiox + се прилага антиоксидантна и витаминна терапия. Серумът съдържа хиалуронова киселина за гладка, хидратирана и сияйна кожа. Това е стъпката, към която в почистването добавяме и антиейдж терапия.

Цени за терапии Hydrafacial

Hydrafacial е терапия, която позволява много видове процедури. Може да се прилага като обикновено почистване или да се използва в курса за лечение на акне при деца и възрастни. Има и стъпки, които са насочени към премахване на пигментни петна. Уникалността на метода е комбинацията от вакуум и серуми, които по време на цялата процедура влизат в контакт с кожата. С помощта на вакуума и специалните накрайници на апарата, серумите се завихрят и премахват повърхностния слой замърсявания от кожата, дезинфекцират и медикират. Процедурата е подходяща като отделна терапия или като серия от процедури за лечение на различни кожни проблеми. Може да се прилага веднъж в месеца, ако не е предписано по-често от лекар. При този тип почистване се избягва мануалното травмиране на кожата, не остават белези и е безболезнено.

Запази час

Терапия Hydrafacial Класик

150 лв

Терапия Hydrafacial против пигментации

160 лв

Терапия Hydrafacial Гръб

180 лв

Почистване на лице

50 лв

Статии

През декември избрахме за вас най-успешната комбинация с мигновени и впечатляващи резултати! С лазерен лифтинг Clear Lift 4D, в комбинация с терапия с кислородна инфузия - Intraceuticals ще заличим признаците на умора, стрес и безсъние, и то моментално! Резултатите са впечатляващи!

Виж повече

Обичаме празничното настроение, изненадите и подаръците! По традиция и този декември сме ви подготвили 50% отстъпка на ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ на ЦЯЛО ТЯЛО!

Виж повече

Инвестирате сериозна сума пари в козметични продукти и често не сте доволни от това как изглежда кожата ви, и не виждате ефект от тях, а знаете ли, че причина за това може да е неправилната последователност на нанасянето им върху кожата.

Виж повече

Ако трябва да бъдем честни, в забързаното ежедневие доста често пропускаме някои стъпки от грижата за кожата, но ако има едно нещо, което никога не трябва да прескачаме, наистина никога, то това е правилното почистване, особено ако носите грим.

Виж повече

Нека си го кажем, всяка сутрин се събуждаме и не изглеждаме като за корица на списание. За щастие, благодарение на съвременните технологии за разкрасяване можем да се възползваме от бързи трикове и да спестим част от ежедневната инвестиция на време.

Виж повече

Колко пъти сте се будили с желанието сутрешните ви ритуали да са по-кратки? Е, слава богу, вече са все по достъпни техниките за поставяне на мигли, микропигментации на вежди, устни и дори очна линия. По този начин е възможно да се събуждате, изглеждайки свежо, без да полагате много усилия за това.

Виж повече

Таня Бейрийска създава „Ключът към дълголетието“ като възстановителен метод за преодоляване на симптомите и последствията от различни нелечими автоимунни и дегенеративни заболявания.

Виж повече

В случай, че не сте фенове на инжекционните процедури или ако все още нямате нужда от тях, една от най-новите процедури за поддържане на свежестта и красотата на кожата е процедурата Cryo-led Filorga пилинг.

Виж повече
Зареди още