Хидродермабразио

Hydrafacial

  • Терапии

5 стъпки към перфектно почистената и здрава кожа

Hydrafacial

Най-важната стъпка, преди която и да е било терапия, е правилното почистване на кожата. Години опити и комбинации от методи ни отне достигането на правилните стъпки към чистата и свежа кожа, подготвена нетравматично за всички други терапии. Hydrafacial представлява процедура от ново поколение, която комбинира в себе си 5 основни стъпки и няколко допълнителни терапии. Терапията е подходяща за жени и мъже на всяка възраст. Ние комбинираме с микродермабразио, микронийдълинг и кислородна инфузия за оптимален ефект.

Почистване без зачервявания и раздразнена кожа

Много честа причина нашите пациенти да не почистват кожата си редовно, е че имат лоши спомени и белези от старите методи. Hydrafacial позволява нетравматично и дълбоко почистване на кожата. Раздразнената кожа дава повече признаци на стареене, затова ние залагаме на деликатно контролирано апаратно почистване, което гарантирано не нарушава структурата на кожата.
Освен дълбоко почистващ и хидратиращ ефект, терапията помага при акне, пигментни петна и слънчеви изгаряния. Технологията позволява и терапии върху зони по цялото тяло.

Серуми с концентриран състав

Серумите на Hydrafacial съдържат висококонцентрирана нискомолекулна хиалуронова киселина, която хидратира в дълбочина, арника, която успокоява кожата, любимият див конски кестен, който има капиляроукрепващо действие и много други съставки.

1.Ексфолиация

В тази стъпка кожата се почиства от мъртвия слой клетки, което спомага за обновяване на епидермиса и премахване на пигментациите. Премахването на този слой замърсявания е задължително, за да може активните съставки да проникват в дълбочина по време на терапията.

2.Химичен
пилинг

Почистването с химичен пилинг е вид подготовка за освобождаване на порите от замърсяванията, като ги омекотява и разширява, без кожата да бъде наранена. Химичният пилинг GlySal на HydraFacial е в 3 различни варианта за меко, умерено или интензивно въздействие, които се използват в зависимост от проблемите на кожата и желания ефект, тоест терапията се индивидуализира в тази стъпка и дава възможност за третиране на локални раздразнения (акне) и пигментации.

3.Екстракцияначерниточки

Този етап е за почистване на най-дълбоките замърсявания и регулиране отделянето на себум. Изчистват се затворените подкожни комедони, които не могат да бъдат премахнати с нито една от познатите досега процедури за лице. Серумът Beta-HD е с противовъзпалително и антибактериално действие и успява да проникне дълбоко в кожата, разтваряйки замърсяванията благодарение на Вортекс технологията (завихрящ вакуум).

4.Регенерацияиподмладяване

В зависимост от третирания проблем се използва специален пептиден Дермабилдер коктейл за стимулиране производството на колаген или продукт за премахване на пигментни петна – Britenol.

5.Хидратация

С различна дюза и серум Antiox + се прилага антиоксидантна и витаминна терапия. Серумът съдържа хиалуронова киселина за гладка, хидратирана и сияйна кожа. Това е стъпката, към която в почистването добавяме и антиейдж терапия.

Цени за терапии Hydrafacial

Hydrafacial е терапия, която позволява много видове процедури. Може да се прилага като обикновено почистване или да се използва в курса за лечение на акне при деца и възрастни. Има и стъпки, които са насочени към премахване на пигментни петна. Уникалността на метода е комбинацията от вакуум и серуми, които по време на цялата процедура влизат в контакт с кожата. С помощта на вакуума и специалните накрайници на апарата, серумите се завихрят и премахват повърхностния слой замърсявания от кожата, дезинфекцират и медикират. Процедурата е подходяща като отделна терапия или като серия от процедури за лечение на различни кожни проблеми. Може да се прилага веднъж в месеца, ако не е предписано по-често от лекар. При този тип почистване се избягва мануалното травмиране на кожата, не остават белези и е безболезнено.

Запази час

Терапия Hydrafacial Класик

150 лв.

Терапия Hydrafacial против пигментации

160 лв.

Терапия Hydrafacial Гръб

180 лв.

Почистване на лице

50 лв.

Статии

Малко по малко се разделяме с лятото, но не и с младежкия му дух! Тъкмо обратното – в естетичен център Gyudyuleva знаем как да се погрижим за лицето ви, така че да изглеждате свежи, заличавайки щетите от силното лятно слънце.

Виж повече

Защо през лятото колагенът е тема номер едно при разкрасителните процедури, заедно с добрата слънцезащита? Помагат ли продуктите със съдържание на колаген за възстановяване на кожата? Д-р Гюдюлева споделя всичко най-важно за този ключ към младостта.

Виж повече

Ексфолирането е една от най-важните стъпки в нашата рутина при грижата за кожата. Често разнообразието на тези продукти води до много голямо объркване и погрешни схващания, които биха могли да попречат, а не да помогнат на кожата ви. Понякога дори може да се стигне до прекомерно ексфолиране или неправилното прилагане спрямо нуждите на кожата.

Виж повече

Естетичен център Gyudyuleva смени локацията си и отвори вратите на своите много по-просторни и модерно обзаведени кабинети. Ако все още не сте ги посетили, не пропускайте да наминете скоро, за да се насладите на нововъведенията в клиниката.

Виж повече

Повечето от нас изпитат прояви на хормонални неразположения, породени от различни фактори - 85% от жените са запознати с класическите прояви на предменструалния синдром (ПМС). Много често тези прояви засягат красотата на нашата кожа. Решихме да се обърнем към д-р Деси Ночева, за повече информация как вашите хормони влияят на кожата ви и как да се справяте с хормоналното акне като професионалист.

Виж повече

Купувате си любим и многократно изпитан крем и установявате, че той вече няма същият супер ефект върху лицето ви? Предлагаме ви 5 възможни обяснения, които ще ви дадат идеи как да се погрижите за красотата си по най-добрия възможен начин.

Виж повече

За спокойствието на всички клиенти и служители на естетичен център Gyudyuleva, следваме специален противоепидемичен протокол на работа. Ще сме ви благодарни, ако се запознаете с него.

Виж повече

Дори безпроблемната досега кожа може да влоши състоянието си заради маските. Кои са причините за това и какви са правилните грижи за елиминиране на възпаленията?

Виж повече
Зареди още