Хидродермабразио

Hydrafacial

  • Терапии

пет стъпки към перфектно почистената и здрава кожа

Hydrafacial

Най-важната стъпка, преди която и да е било терапия, е правилното почистване на кожата. Години опити и комбинации от методи ни отне достигането на правилните стъпки към чистата и свежа кожа, подготвена нетравматично за всички други терапии. Hydrafacial представлява процедура от ново поколение, която комбинира в себе си 5 основни стъпки и няколко допълнителни терапии. Терапията е подходяща за жени и мъже на всяка възраст. Ние комбинираме с микродермабразио, микронийдълинг и кислородна инфузия за оптимален ефект.

Почистване без зачервявания и раздразнена кожа

Много честа причина нашите пациенти да не почистват кожата си редовно, е че имат лоши спомени и белези от старите методи. Hydrafacial позволява нетравматично и дълбоко почистване на кожата. Раздразнената кожа дава повече признаци на стареене, затова ние залагаме на деликатно контролирано апаратно почистване, което гарантирано не нарушава структурата на кожата.
Освен дълбоко почистващ и хидратиращ ефект, терапията помага при акне, пигментни петна и слънчеви изгаряния. Технологията позволява и терапии върху зони по цялото тяло.

Серуми с концентриран състав

Серумите на Hydrafacial съдържат висококонцентрирана нискомолекулна хиалуронова киселина, която хидратира в дълбочина, арника, която успокоява кожата, любимият див конски кестен, който има капиляроукрепващо действие и много други съставки.

1.Ексфолиация

В тази стъпка кожата се почиства от мъртвия слой клетки, което спомага за обновяване на епидермиса и премахване на пигментациите. Премахването на този слой замърсявания е задължително, за да може активните съставки да проникват в дълбочина по време на терапията.

2.Химичен
пилинг

Почистването с химичен пилинг е вид подготовка за освобождаване на порите от замърсяванията, като ги омекотява и разширява, без кожата да бъде наранена. Химичният пилинг GlySal на HydraFacial е в 3 различни варианта за меко, умерено или интензивно въздействие, които се използват в зависимост от проблемите на кожата и желания ефект, тоест терапията се индивидуализира в тази стъпка и дава възможност за третиране на локални раздразнения (акне) и пигментации.

3.Екстракцияначерниточки

Този етап е за почистване на най-дълбоките замърсявания и регулиране отделянето на себум. Изчистват се затворените подкожни комедони, които не могат да бъдат премахнати с нито една от познатите досега процедури за лице. Серумът Beta-HD е с противовъзпалително и антибактериално действие и успява да проникне дълбоко в кожата, разтваряйки замърсяванията благодарение на Вортекс технологията (завихрящ вакуум).

4.Регенерацияиподмладяване

В зависимост от третирания проблем се използва специален пептиден Дермабилдер коктейл за стимулиране производството на колаген или продукт за премахване на пигментни петна – Britenol.

5.Хидратация

С различна дюза и серум Antiox + се прилага антиоксидантна и витаминна терапия. Серумът съдържа хиалуронова киселина за гладка, хидратирана и сияйна кожа. Това е стъпката, към която в почистването добавяме и антиейдж терапия.

Цени за терапии Hydrafacial

Hydrafacial е терапия, която позволява много видове процедури. Може да се прилага като обикновено почистване или да се използва в курса за лечение на акне при деца и възрастни. Има и стъпки, които са насочени към премахване на пигментни петна. Уникалността на метода е комбинацията от вакуум и серуми, които по време на цялата процедура влизат в контакт с кожата. С помощта на вакуума и специалните накрайници на апарата, серумите се завихрят и премахват повърхностния слой замърсявания от кожата, дезинфекцират и медикират. Процедурата е подходяща като отделна терапия или като серия от процедури за лечение на различни кожни проблеми. Може да се прилага веднъж в месеца, ако не е предписано по-често от лекар. При този тип почистване се избягва мануалното травмиране на кожата, не остават белези и е безболезнено.

Запази час

Терапия Hydrafacial Класик

150 лв

Терапия Hydrafacial против пигментации

160 лв

Терапия Hydrafacial Гръб

180 лв

Почистване на лице

50 лв

Статии

Както знаете за всяко нещо винаги има ПО-правилен начин да се направи, така е и с ритуала за почистване на кожата.

Виж повече

Много често ни питате как се справяме с проблема с широките пори и въпреки че вие сте най-вероятно единствените, на които им правят впечатление собствените ви пори, ние напълно разбираме, че проблемът е важен и ще се опитаме да ви научим как да ги намалите или поне да ги накарате да изглеждат по-малки.

Виж повече

От личен опит знаем, че за да се постигне мечта, трябва първо да се състави план. За да ви улесним, ще ви споделим нашия списък с 10 неща, които може да планирате в грижата за себе си!

Виж повече

Ако сте от жените с много светли и фини косъмчета и залагате на традиционните методи за обезкосмяване, защото модерните нямат ефект, то тази статия е точно за вас!

Виж повече

Инвестирате сериозна сума пари в козметични продукти и често не сте доволни от това как изглежда кожата ви, и не виждате ефект от тях, а знаете ли, че причина за това може да е неправилната последователност на нанасянето им върху кожата.

Виж повече

Ако трябва да бъдем честни, в забързаното ежедневие доста често пропускаме някои стъпки от грижата за кожата, но ако има едно нещо, което никога не трябва да прескачаме, наистина никога, то това е правилното почистване, особено ако носите грим.

Виж повече

Нека си го кажем, всяка сутрин се събуждаме и не изглеждаме като за корица на списание. За щастие, благодарение на съвременните технологии за разкрасяване можем да се възползваме от бързи трикове и да спестим част от ежедневната инвестиция на време.

Виж повече

Колко пъти сте се будили с желанието сутрешните ви ритуали да са по-кратки? Е, слава богу, вече са все по достъпни техниките за поставяне на мигли, микропигментации на вежди, устни и дори очна линия. По този начин е възможно да се събуждате, изглеждайки свежо, без да полагате много усилия за това.

Виж повече
Зареди още