Cryo-led и пилинги Filorga

  • Терапии

Как да изгладим кожата си през лятото?

Ден след ден ние сме изложени на вредното въздействие на слънчевите лъчи, стрес, тютюнопушене и хормонални промени. Тези фактори оказват сериозно влияние върху кожата, появяват се пигментни петна и порите се разширяват. В случай, че не сте фенове на инжекционните процедури или ако все още нямате нужда от тях, една от най-новите процедури за поддържане на свежестта и красотата на кожата е Cryo-led пилингът.

ЛЕД & LED

За да се изтрият белезите, придаващи уморен и вял вид на кожата на лицето, е важно да я поддържате чиста и хидратирана, особено през летните месеци. До скоро не беше възможно да говорим за пилинг в този сезон, благодарение на съвременната наука обаче, имаме на разположение голям арсенал от терапии, включващи пилинг за всеки тип кожа в комбинация с криотерапия и LED светлини. Звучи интересно нали?

Пилингите на Filorga

Пилингите на френската лаборатория Filorga са световен стандарт в борбата за красива и свежа кожа. Терапиите с тях са различни в зависимост от индивидуалните нужди на всеки и могат да се прилагат през цялата година. Няма нежелано излющване и не е необходимо да стоите вкъщи.

Криотерапията е широко използвана във физиотерапевтичните и релаксиращи процедури при възстановяването на спортисти с цел повишаване на кръвообращението и възстановяване на мускулите. От скоро обаче е достъпна и във вариант за лице. Идеята за температура -18 градуса е да се причинява температурен шок на кожата, който води до повишаване на кръвотока и по-добра абсорбция на активните съставки в кожата.

Ревитализирай кожата си безопасно
Виж повече

Видове пилинги според нуждите на кожата:

Разполагаме с три вида пилинг - Bright, Time и Light, които притежават атиоксидантно действие, хидратират кожата и премахват мъртвия слой клетки.
Без лющене и възстановителен период, а резултатите са видими още след процедурата – кожата става свежа, стегната и с избистрен и сияен тен. За оптимално действие на активните съставки, ние комбинираме пилинг терапията с Cryo-led апарат.

  • Light peel

Този пилинг прави кожата сияйна и с равен тен, прилага се целогодишно и е много подходящ за млада, склонна към омазняване чувствителна кожа и за такава, при която се наблюдават първи бръчици. Черните точки изчезват, а порите се свиват.

  • Bright peel

Пилингът е подходящ при хора, склонни към хиперпигментация по лицето и ръцете. Bright peel се прилага при хиперпигментации по лицето и ръцете.

  • Time peel

За да забавим времето използваме, Time peel, който е подходящ за зряла кожа. Има благоприятен ефект върху бръчките по лицето и активните му съставки действат и срещу пигментация. Има силно антиоксидантно действие и стимулира регенерацията на кожата

За да направите най-добрия избор на процедура в естетичния център, можете да зададете всичките си въпроси на безплатна консултация с нас. Запази час

Интересно и полезно

Статии

Инвестирате сериозна сума пари в козметични продукти и често не сте доволни от това как изглежда кожата ви, и не виждате ефект от тях, а знаете ли, че причина за това може да е неправилната последователност на нанасянето им върху кожата.

Виж повече

Ако трябва да бъдем честни, в забързаното ежедневие доста често пропускаме някои стъпки от грижата за кожата, но ако има едно нещо, което никога не трябва да прескачаме, наистина никога, то това е правилното почистване, особено ако носите грим.

Виж повече

Нека си го кажем, всяка сутрин се събуждаме и не изглеждаме като за корица на списание. За щастие, благодарение на съвременните технологии за разкрасяване можем да се възползваме от бързи трикове и да спестим част от ежедневната инвестиция на време.

Виж повече

Колко пъти сте се будили с желанието сутрешните ви ритуали да са по-кратки? Е, слава богу, вече са все по достъпни техниките за поставяне на мигли, микропигментации на вежди, устни и дори очна линия. По този начин е възможно да се събуждате, изглеждайки свежо, без да полагате много усилия за това.

Виж повече

Колко често сте чували думите: Имате тен, затова не можем да Ви направим лазерна епилация!" или "Ооо, много сте руса и светла. Не сте подходяща за лазерна епилация!"

Виж повече

Таня Бейрийска създава „Ключът към дълголетието“ като възстановителен метод за преодоляване на симптомите и последствията от различни нелечими автоимунни и дегенеративни заболявания.

Виж повече

С времето все повече осъзнаваме колко е важно грижата за нашата кожа да е постоянна – прекарваме часове в търсене на правилните хидратиращи продукти, които

Виж повече

Кожата на всеки е уникална и непрекъснато се променя и адаптира към околната среда. Ето защо е толкова важно да знаете как трябва да съобразявате грижата си за нея, не само със сезоните, но и с възрастта.

Виж повече

Ако трябва да изберем един единствен продукт, който да използвате всеки ден за красива и здрава кожа, то това би била слънцезащитата. Лудост или не слънцето е отговорно на 70% за стареенето на нашата кожа. Голяма част от дамите смятат, че слънцезащитата се използва само лятото или по време на почивка, за да се предпазят от изгаряне. ТОВА НЕ Е ВЯРНО!

Виж повече

Не е тайна, че кокосовото масло се използва широко в козметичната индустрия и скоро няма да има аналог. Това се дължи на невероятните му качества, които

Виж повече

Не изпускайте и този сезон възможността за гладка кожа!

Виж повече

Въпреки неспирните усилия на учени от цял свят, все още не е открита формула за вечната младост и остаряването е просто неизбежно. Но кога именно започва стареенето на кожата? И можем ли да направим нещо, за да го забавим?

Виж повече

В борбата за запазване на младостта и красотата си прибягваме до методите на естетичната медицина, редовно използваме козметични продукти за домашна грижа и полагаме немалко усилия да забавим хода на времето.

Виж повече

Преди да решим да добавим лазерна епилация към услугите, които предлагаме в нашия център, освен съвместните коментари със специалисти в областта, на самата мен ми беше необходимо да си отговоря на няколко въпроса относно същността й, като пробвам всичко лично върху себе си. Оказа се, че има доста митове свързани с лазерната епилация и трябваше да мина през всички, за да съм сигурна, че тази процедура би добавила стойност за нашите клиенти.

Виж повече

В името на красотата и естественото антистареене, ролята на колагена не трябва да се подценява. Всъщност, когато става въпрос за поддържане на целостта на кожата и за желаната младост, точно количеството и качеството на колагена може да се окаже ключово.

Виж повече

Изследвания сочат, че около 91% от жените не харесват телата си. Като резултат от това, непрекъснато се появяват нови диети или варианти за интензивни тренировки, обещаващи лесни и бързи резултати.

Виж повече

Кожата е огледало на начина ни на живот и състоянието й е пряко свързано не само с факторите на околната среда, но и с нашите навици – както полезни, така и вредни. Специално подбрахме за вас ценни ритуали и жестове на грижа, за които кожата ви ще се отблагодари в дългосрочен план.

Виж повече

Подбрахме ви 5 трика, които да предотвратят или намалят досадните тъмни кръгове и торбички, а в най-лошия случай - начин, с който да ги прикриете професионално.

Виж повече

Наистина ли е изключително ценен витамин С за нашата кожа? Краткият отговор е ДА! Днес се предлагат безкрайно много продукти за грижа за кожата, но тези, които повечето дерматолози препоръчват, съдържат витамин С. Защо? Заради невероятните му антиоксидантни качества.

Виж повече

Антиоксиданти - за тях непрекъснато се говори, те се превърнаха в своеобразна мода, но знаем ли всъщност какво представляват? Много е просто. Антиоксидантите са вещества, които предпазват клетките на нашия организъм от унищожаване. Ето защо са изключително ценни за доброто ни здраве, красота и младежко излъчване.

Виж повече