Антицелулитна терапия

Vela Shape III

  • Апаратни процедури

Кажете сбогом на целулита, закръгления силует и отпуснатата кожа.

Vela Shape III

Тренировките и здравословната диета понякога не са достатъчни, за да постигнем мечтаното тяло. Vela Shape III е безкомпромисен помощник в борбата с досадния целулит, закръгления силует и отпуснатата кожа. Vela Shape III е апарат, който съчетава технологията ELOS (електрооптична синергия) с механична манипулация на кожата, с леко вакуумно засмукване и механичен масаж. Идеята на синергичното действие на 4-те технологии е оформяне на тялото и намаляване на обиколката.

Безболезнено, ефективно и без време за възстановяване

Процедурата е безопасна и ефективна. Подходяща е за всички типове кожа, без риск от странични ефекти. Инфраред и радиочестотата позволяват прецизно загряване на дермата и хиподермата в областта на третираната зона за по-малко от минута. Високата температура ускорява метаболизма на мастните клетки и предизвиква драстично намаляване на обема им.

Усещането

Е като топъл успокояващ масаж в дълбочина. Само с една процедура можете да се сбогувате от 1-3 см от обиколката на третираната зона. Терапията не предизвиква дискомфорт и можете да се върнете веднага към нормалното си ежедневие.

Как протича терапията с Vela Shape III

Това е единственият апарат, който доказано предизвиква неоколагенеза. Той позволява контуриране на тялото и изглаждане на проблемните зони само с 4 процедури. Авангардната система използва 4 различни технологии – радиочестота, инфрачервена светлина, пулсиращ вакуум и механичен масаж. Те комплексно загряват съединителната тъкан, подобряват клетъчния метаболизъм и същевременно дренират.

Загряване

Инфрачервената

светлина и радиочестотата позволяват прецизно загряване на дермата и хиподермата в областта на третираната зона. Само за 1 минута апаратът загрява тъканите в дълбочина над 42 градуса терапевтична температура и я поддържа постоянна. При тази висока температура се ускорява метаболизмът на мастните клетки, намаля техният обем и се получава изглаждане на целулита.

Масаж

Vela Shape III

използва специални ролки, които чрез масаж засилват циркулацията на кръвта в третираната зона, ускоряват лимфния дренаж и спомагат извеждането на разградените мазнини от организма по естествен път.

Вакуум

За финал

Вакуумът изглажда повърхностните слоеве на кожата и премахва неравностите, образувани от целулита. Vela Shape III стимулира производството на нов колаген и еластин – кожата става гладка и стегната, а ефектът е дълготраен.

Как да извлечем максимална ползва от Vela Shape III

С цел оптимизиране процедурите с апарата, е желателно да се спазва здравословен режим на хранене и леки тренировки или разходки. Препоръчително е да пиете достатъчно вода през деня, да ограничите приема на рафинирана захар и въглехидрати, както и на преработени храни. Ако Ви е трудно сами да определите режима си на хранене, на разположение са нашите диетолози, които ще проследяват Вашата промяна. Най-добър ефект от процедурата с Vela Shape III може да бъде постигнат при пациенти с индекс на телесна маса (BMI) под 30.

Цени за терапии Vela Shape III

Терапиите с Vela Shape III се прилагат по 4 пъти на зона, през две седмици. През следващите три месеца се препоръчва по една поддържаща процедура. При по-напредналите стадии на целулит, Vela Shape III успешно може да се комбинира с инжекционна мезотерапия за тяло.

Запази час

1

Малка зона

150 лв

1

Зона гушка

80 лв

1

Голяма зона

300 лв

2

Големи зони

500 лв

3

Големи зони

650 лв

Консултация хранене

1

Първоначална консултация

100 лв

Консултация хранене

1

Поддържаща консултация

40 лв

Статии

Както знаете за всяко нещо винаги има ПО-правилен начин да се направи, така е и с ритуала за почистване на кожата.

Виж повече

Много често ни питате как се справяме с проблема с широките пори и въпреки че вие сте най-вероятно единствените, на които им правят впечатление собствените ви пори, ние напълно разбираме, че проблемът е важен и ще се опитаме да ви научим как да ги намалите или поне да ги накарате да изглеждат по-малки.

Виж повече

От личен опит знаем, че за да се постигне мечта, трябва първо да се състави план. За да ви улесним, ще ви споделим нашия списък с 10 неща, които може да планирате в грижата за себе си!

Виж повече

Ако сте от жените с много светли и фини косъмчета и залагате на традиционните методи за обезкосмяване, защото модерните нямат ефект, то тази статия е точно за вас!

Виж повече

Инвестирате сериозна сума пари в козметични продукти и често не сте доволни от това как изглежда кожата ви, и не виждате ефект от тях, а знаете ли, че причина за това може да е неправилната последователност на нанасянето им върху кожата.

Виж повече

Ако трябва да бъдем честни, в забързаното ежедневие доста често пропускаме някои стъпки от грижата за кожата, но ако има едно нещо, което никога не трябва да прескачаме, наистина никога, то това е правилното почистване, особено ако носите грим.

Виж повече

Нека си го кажем, всяка сутрин се събуждаме и не изглеждаме като за корица на списание. За щастие, благодарение на съвременните технологии за разкрасяване можем да се възползваме от бързи трикове и да спестим част от ежедневната инвестиция на време.

Виж повече

Колко пъти сте се будили с желанието сутрешните ви ритуали да са по-кратки? Е, слава богу, вече са все по достъпни техниките за поставяне на мигли, микропигментации на вежди, устни и дори очна линия. По този начин е възможно да се събуждате, изглеждайки свежо, без да полагате много усилия за това.

Виж повече
Зареди още