Антицелулитна терапия

Vela Shape III

  • Апаратни процедури

Кажете сбогом на целулита, закръгления силует и отпуснатата кожа.

Vela Shape III

Тренировките и здравословната диета понякога не са достатъчни, за да постигнем мечтаното тяло. Vela Shape III е безкомпромисен помощник в борбата с досадния целулит, закръгления силует и отпуснатата кожа. Vela Shape III е апарат, който съчетава технологията ELOS (електрооптична синергия) с механична манипулация на кожата, с леко вакуумно засмукване и механичен масаж. Идеята на синергичното действие на 4-те технологии е оформяне на тялото и намаляване на обиколката.

Безболезнено, ефективно и без време за възстановяване

Процедурата е безопасна и ефективна. Подходяща е за всички типове кожа, без риск от странични ефекти. Инфраред и радиочестотата позволяват прецизно загряване на дермата и хиподермата в областта на третираната зона за по-малко от минута. Високата температура ускорява метаболизма на мастните клетки и предизвиква драстично намаляване на обема им.

Усещането

Е като топъл успокояващ масаж в дълбочина. Само с една процедура можете да се сбогувате от 1-3 см от обиколката на третираната зона. Терапията не предизвиква дискомфорт и можете да се върнете веднага към нормалното си ежедневие.

Как протича терапията с Vela Shape III

Това е единственият апарат, който доказано предизвиква неоколагенеза. Той позволява контуриране на тялото и изглаждане на проблемните зони само с 4 процедури. Авангардната система използва 4 различни технологии – радиочестота, инфрачервена светлина, пулсиращ вакуум и механичен масаж. Те комплексно загряват съединителната тъкан, подобряват клетъчния метаболизъм и същевременно дренират.

Загряване

Инфрачервената

светлина и радиочестотата позволяват прецизно загряване на дермата и хиподермата в областта на третираната зона. Само за 1 минута апаратът загрява тъканите в дълбочина над 42 градуса терапевтична температура и я поддържа постоянна. При тази висока температура се ускорява метаболизмът на мастните клетки, намаля техният обем и се получава изглаждане на целулита.

Масаж

Vela Shape III

използва специални ролки, които чрез масаж засилват циркулацията на кръвта в третираната зона, ускоряват лимфния дренаж и спомагат извеждането на разградените мазнини от организма по естествен път.

Вакуум

За финал

Вакуумът изглажда повърхностните слоеве на кожата и премахва неравностите, образувани от целулита. Vela Shape III стимулира производството на нов колаген и еластин – кожата става гладка и стегната, а ефектът е дълготраен.

Как да извлечем максимална ползва от Vela Shape III

С цел оптимизиране процедурите с апарата, е желателно да се спазва здравословен режим на хранене и леки тренировки или разходки. Препоръчително е да пиете достатъчно вода през деня, да ограничите приема на рафинирана захар и въглехидрати, както и на преработени храни. Ако Ви е трудно сами да определите режима си на хранене, на разположение са нашите диетолози, които ще проследяват Вашата промяна. Най-добър ефект от процедурата с Vela Shape III може да бъде постигнат при пациенти с индекс на телесна маса (BMI) под 30.

Цени за терапии Vela Shape III

Терапиите с Vela Shape III се прилагат по 4 пъти на зона, през две седмици. През следващите три месеца се препоръчва по една поддържаща процедура. При по-напредналите стадии на целулит, Vela Shape III успешно може да се комбинира с инжекционна мезотерапия за тяло.

Запази час

1

Малка зона

150 лв

1

Зона гушка

80 лв

1

Голяма зона

300 лв

2

Големи зони

500 лв

3

Големи зони

650 лв

Консултация хранене

1

Първоначална консултация

100 лв

Консултация хранене

1

Поддържаща консултация

40 лв

Статии

За спокойствието на всички клиенти и служители на естетичен център Gyudyuleva, следваме специален противоепидемичен протокол на работа. Ще сме ви благодарни, ако се запознаете с него.

Виж повече

Дори безпроблемната досега кожа може да влоши състоянието си заради маските. Кои са причините за това и какви са правилните грижи за елиминиране на възпаленията?

Виж повече

Обявяваме 25 и 26 септември за Дни на отворените врати в естетичен център Gyudyuleva. Ще те очакваме за безплатни консултации с красиви изненади!

Виж повече

Да, дори и с тен можете да се отървете завинаги от нежеланото окосмяване с помощта на лазерна епилация от ново поколение!

Виж повече

Списанието е своеобразен каталог на методите и разбиранията ни за процедурите, които предлагаме. Като използваме промените на жени в различни възрасти, описваме подробно стъпките, които са били подходящи за тях.

Виж повече

Създадохме собствена серия кремове, за да сме полезни на нашите клиенти и за да ги улесним в грижата за кожата в домашни условия. Трите стъпки в серията Gyudyuleva предлагат най-добрата, най-безопасната и ефективна натурална козметика, която разкрива естествената красота.

Виж повече

Грижата за кожата е цяло изкуство, но не се плашете: това е нещо, което всички можем да научим. В основата на грижата за кожата е да я познавате, защото разбирането означава, че можете да намерите правилните продукти, които работят за вас и да се преборите с потенциални проблеми, без да си причинявате допълнителни такива.

Виж повече

Метод, заличаващ проблема с оплешивяването (загубата на коса). Поради достъпната цена, бързият ефект и дълготрайността на метода за “поява на коса”, скалп микропигментацията е една от най- благоприятните процедури за мъжете, взискателни към своя добър външен вид и самочувствие.

Виж повече
Зареди още