Антиоксидантна терапия

Perk

  • Апаратни процедури

само 10 минути за перфектен резултат в продължение на 28 дни

Perk терапия

Perk е уникална хибридна система с roll-flex технология на накрайниците, благодарение на която нежно се отстранява повърхностния рогов слой от мъртви клетки. В същото време кожата се насища с антиоксиданти и хидратиращи съставки. Ролер накрайникът помага на порите нежно да се разтворят, за да поемат натуралните съставки на серумите.

Без убождане, без болка, без време за възстановяване

Процедурата с Perk е неинвазивна, безопасна и безболезнена, а ефектът е мигновена свежест и блясък на кожата, по-обемни устни и по-свеж поглед.

Комплект за домашна грижа

Уникалното за системата е домашната грижа, която получавате след процедурата. Тя ще Ви стигне за 28-дневна употреба, след което можете да се върнете отново за следващата си процедура.

Серуми с концентриран състав

Флаконите Perk съдържат серуми с концентриран състав на млечна киселина за ефективна ексфолиация, конски кестен, арника, бял чай, розмарин, овесени кълнове, божур, и разбира се, малки молекули хиалуронова киселина за дълбока хидратация.

Perkзалице

За цялостно ревитализиране

Терапията за лице нежно ексфолира, след което насища кожата с хиалуронова киселина, витамини – А, Е, С, антиоксиданти, които хидратират в дълбочина и се борят с оксидативния стрес. Екстрактът от конски кестен има капиляроукрепващо действие, а екстрактът от мечо грозде потиска меланогенезата и така се борим и с наличието на пигментация.

Perkзаустни

За изразителна усмивка

Третирането на устните е може би най-атрактивната част за всички дами, тъй като без никакъв дискомфорт и само след 10 минути те напускат салона със сочни, пухкави и с лек „филър ефект” устни. На усещане са гладки и хидратирани, а това е особено важно през студените дни.

Perkзаоколооченконтур

За мигновена свежест и блясък

Третият акцент е поставен върху околоочния контур. Благодарение на съставките в серума, успешно се повлияват тъмни кръгове, торбички и фини линии. Ефектът е налице веднага след процедурата, а действието му се поддържа в домашни условия с останалата част от серума, а като допълнителен подарък, клиентът получава и две маски за околооочен контур.

Цени за терапии PERK

Perk разполага с три вида терапии, в зависимост от третираната зона: терапия за цяло лице, за околоочен контур и за устни.

Запази час

Цяло лице

150 лв.

Устни

80 лв.

Очи

90 лв.

Статии

Малко по малко се разделяме с лятото, но не и с младежкия му дух! Тъкмо обратното – в естетичен център Gyudyuleva знаем как да се погрижим за лицето ви, така че да изглеждате свежи, заличавайки щетите от силното лятно слънце.

Виж повече

Защо през лятото колагенът е тема номер едно при разкрасителните процедури, заедно с добрата слънцезащита? Помагат ли продуктите със съдържание на колаген за възстановяване на кожата? Д-р Гюдюлева споделя всичко най-важно за този ключ към младостта.

Виж повече

Ексфолирането е една от най-важните стъпки в нашата рутина при грижата за кожата. Често разнообразието на тези продукти води до много голямо объркване и погрешни схващания, които биха могли да попречат, а не да помогнат на кожата ви. Понякога дори може да се стигне до прекомерно ексфолиране или неправилното прилагане спрямо нуждите на кожата.

Виж повече

Естетичен център Gyudyuleva смени локацията си и отвори вратите на своите много по-просторни и модерно обзаведени кабинети. Ако все още не сте ги посетили, не пропускайте да наминете скоро, за да се насладите на нововъведенията в клиниката.

Виж повече

Повечето от нас изпитат прояви на хормонални неразположения, породени от различни фактори - 85% от жените са запознати с класическите прояви на предменструалния синдром (ПМС). Много често тези прояви засягат красотата на нашата кожа. Решихме да се обърнем към д-р Деси Ночева, за повече информация как вашите хормони влияят на кожата ви и как да се справяте с хормоналното акне като професионалист.

Виж повече

Купувате си любим и многократно изпитан крем и установявате, че той вече няма същият супер ефект върху лицето ви? Предлагаме ви 5 възможни обяснения, които ще ви дадат идеи как да се погрижите за красотата си по най-добрия възможен начин.

Виж повече

За спокойствието на всички клиенти и служители на естетичен център Gyudyuleva, следваме специален противоепидемичен протокол на работа. Ще сме ви благодарни, ако се запознаете с него.

Виж повече

Дори безпроблемната досега кожа може да влоши състоянието си заради маските. Кои са причините за това и какви са правилните грижи за елиминиране на възпаленията?

Виж повече
Зареди още