Антицелулитна терапия

Frax Pro

  • Апаратни процедури

Кажете сбогом на целулита с новата ера в апаратните процедури

NuEra Tight

NuEra Tight e първият в света апарат за персонализирани процедури за извайване на тялото. Той дава възможност за уникален и индивидуален подход при третирането на мастна тъкан, целулит или изглаждане на кожата на всеки отделен пациент. Антицелулитната терапия с NuEra Tight е нехирургична процедура, която променя състава на тъканта и унищожава мастните клетки, без да уврежда кожата. За разлика от до болка познатите скулптиращи процедури с много обещания и малко ефект, NuEra Tight е буквално нова ера в областта. Тя е далеч по-ефективна от всички тях.

Персонализирани процедури

Проблемът при досега прилаганите терапии за борба с портокаловата кожа е, че те не се съобразяваха с най-важното. Няма двама абсолютно еднакви пациенти. Всяко тяло е уникално, всяка ДНК, всеки режим на човек със съответните му навици и лична история. Всичко това изгражда уникален отпечатък върху вашето тяло.

Реални резултати

NuEra Tight e иновативна процедура, специално разработена, за да се съобрази с нуждите на тялото ви. Можем да модифицираме въздействието ѝ в реално време за реални резултати, като го насочим до конкретна дълбочина. Там, където вашите тъкани съхраняват най-много мастни клетки.

Безопасна и приятна процедура

Процедурите с NuEra Tight са преминали клинични изпитания и са доказали своята безопасност и ефективност. Технологията е изпитана в провеждането на милиони процедури по света в продължение на 10 години. NuEra Tight е най-новото поколение на тази радиочестотна машина, а най-хубавото е, че усещането е като при приятен масаж с горещи камъни.

Нова ера за вашето тяло

Една нова ера в премахването на целулита! Ерата на персонализирането, а това означава по-бърз и траен ефект.

Редуцирамазнините

Благодарение на технологията FocalRF

Истински персонализираното преживяване за контуриране на тялото започва с технологията FocalRF, която третира подкожните мазнини във всяка област на тялото лесно и ефективно. Процедурата може да бъде изцяло персонализирана, защото терапевта ни може свободно да избира. Той може да подбере правилната за теб и твоето тяло енергия - от 6 MHz за стягане на кожата на повърхността до 470kHz за по-дълбоко нагряване и унищожаване на целулита и мастните клетки.

Сбогом,целулит

Цялостно ремоделиране

Апаратът NuEra Tight прилага множество радиочестоти, два режима на лечение и ефективен механичен масаж за манипулиране на съединителната тъкан, за ремоделиране на целулита и подобряване на външния вид на неравности и изпъкналости по кожата на тялото. Технологията FocalRF таргетира ефективно подкожните мазнини във всяка област на тялото.

Накрайникът за тяло разполага с 8 различни по големина електрода за пренос на енергия. Те позволяват пълно персонализиране от главата до петите с равномерно разпределение на загряването при подобрен комфорт.

Стягакожата

Здравей, гладка кожа

NuEra Tight стяга кожата, като регулира температурата в подкожната тъкан до необходимата степен, за да стимулира колагена. С високите честоти и прецизния контрол на температурата се подобряват активността на фибробластите и притокът на кръв. Резултатът е незабавно изглаждане, което продължава и след процедурата, тъй като в организма се образува нов колаген.

Цени за терапии с NuEra Tight

Ще забележите резултат още след първото посещение. За оптимален ефект препоръчваме между 4 и 6 процедури, направени през периоди от по 2 седмици или дори през 1 седмица – за борба с целулита. Впоследствие можете да правите поддържаща терапия веднъж на всеки 2-3 месеца.

Запази час

1+1

Бедра и седалище

600 320 лв.

Бедра

300 220 лв.

1+1

1/2 бедра и седалище

450 220 лв.

Седалище

300 140 лв.

Голяма зона

300 лв.

1+1

Корем и паласки

450 220 лв.

Корем

300 140 лв.

Паласки

150 лв.

Малка зона

150 лв.

Ръце

150 лв.

Статии

Малко по малко се разделяме с лятото, но не и с младежкия му дух! Тъкмо обратното – в естетичен център Gyudyuleva знаем как да се погрижим за лицето ви, така че да изглеждате свежи, заличавайки щетите от силното лятно слънце.

Виж повече

Защо през лятото колагенът е тема номер едно при разкрасителните процедури, заедно с добрата слънцезащита? Помагат ли продуктите със съдържание на колаген за възстановяване на кожата? Д-р Гюдюлева споделя всичко най-важно за този ключ към младостта.

Виж повече

Ексфолирането е една от най-важните стъпки в нашата рутина при грижата за кожата. Често разнообразието на тези продукти води до много голямо объркване и погрешни схващания, които биха могли да попречат, а не да помогнат на кожата ви. Понякога дори може да се стигне до прекомерно ексфолиране или неправилното прилагане спрямо нуждите на кожата.

Виж повече

Естетичен център Gyudyuleva смени локацията си и отвори вратите на своите много по-просторни и модерно обзаведени кабинети. Ако все още не сте ги посетили, не пропускайте да наминете скоро, за да се насладите на нововъведенията в клиниката.

Виж повече

Повечето от нас изпитат прояви на хормонални неразположения, породени от различни фактори - 85% от жените са запознати с класическите прояви на предменструалния синдром (ПМС). Много често тези прояви засягат красотата на нашата кожа. Решихме да се обърнем към д-р Деси Ночева, за повече информация как вашите хормони влияят на кожата ви и как да се справяте с хормоналното акне като професионалист.

Виж повече

Купувате си любим и многократно изпитан крем и установявате, че той вече няма същият супер ефект върху лицето ви? Предлагаме ви 5 възможни обяснения, които ще ви дадат идеи как да се погрижите за красотата си по най-добрия възможен начин.

Виж повече

За спокойствието на всички клиенти и служители на естетичен център Gyudyuleva, следваме специален противоепидемичен протокол на работа. Ще сме ви благодарни, ако се запознаете с него.

Виж повече

Дори безпроблемната досега кожа може да влоши състоянието си заради маските. Кои са причините за това и какви са правилните грижи за елиминиране на възпаленията?

Виж повече
Зареди още