Антицелулитна терапия

Frax Pro

  • Апаратни процедури

Кажете сбогом на целулита с новата ера в апаратните процедури

NuEra Tight

Антицелулитната терапия с NuEra Tight е нехирургична процедура, която променя състава на тъканта и унищожава мастните клетки, без да уврежда кожата. За разлика от до болка познатите антицелулитни процедури с много обещания и малко ефект, NuEra Tight е буквално нова ера в областта. Тя е далеч по-ефективна от всички тях.

Персонализирани процедури

Проблемът при досега прилаганите терапии за борба с портокаловата кожа е, че те не се съобразяваха с най-важното. Няма двама абсолютно еднакви пациенти. Всяко тяло е уникално, всяка ДНК, всеки режим на човек със съответните му навици и лична история. Всичко това изгражда уникален отпечатък върху вашето тяло.

Реални резултати

NuEra Tight e иновативна процедура, специално разработена, за да се съобрази с нуждите на тялото ви. Можем да модифицираме въздействието ѝ в реално време за реални резултати, като го насочим до конкретна дълбочина. Там, където вашите тъкани съхраняват най-много мастни клетки.

Нова ера за вашето тяло

Една нова ера в премахването на целулита! Ерата на персонализирането. Което означава по-бърз и траен ефект.

Загряване

За обновяване на колагена

NuEra Tight e първият в света апарат за персонализирани процедури за извайване на лицето и тялото. Той дава възможност за уникален и индивидуален подход при третирането на мастна тъкан, целулит или изглаждане на кожата на всеки отделен пациент.

Това става, като се създава локализирана топлина, за да се повиши температурата в тъканите. Индуцираното нагряване на телесните тъкани води до различни физиологични и терморегулаторни реакции, като денатурация и обновяване на колагена за стягане на кожата и стимулиране на фибробластите на подкожно ниво за редукция на целулита.

Таргетиране

За максимално повлияване

NuEra Tight работи с диапазон от 5 радиочестоти – 470 kHz за най-дълбоко проникване на енергията, 1 MHz, 2 MHz, 4 MHz и 6 MHz, което е в близост до повърхността на кожата. Това е т.нар. технология FocalRF, която дава възможност за третиране на различни тъканни профили, в различни области и при различни показания, така че спектърът от терапии да е подходящ за по-широк кръг от хора.

Накрайникът за тяло разполага с 8 различни по големина електрода за пренос на енергия. Те позволяват пълно персонализиране от главата до петите с равномерно разпределение на загряването при подобрен комфорт.

Персонализиране

За дълбоко ремоделиране

Освен различни честоти, NuEra Tight предлага два терапевтични режима и ефективен механичен масаж за манипулиране на съединителната тъкан. Технологията FocalRF таргетира ефективно подкожните мазнини във всяка област на тялото. Можете да изберете повърхностно третиране, за да премахнете упоритите мастни клетки или по-дълбоко ремоделиране на целулита и подобряване на външния вид на вдлъбнатините.

Апаратът може също да стяга кожата и да премахва бръчки, като регулира температурата в подкожната тъкан до необходимата степен, за да стимулира колагена. С високи честоти и прецизен контрол на температурата се подобряват активността на фибробластите и притокът на кръв. Резултатът е незабавно изглаждане, което продължава и след процедурата, тъй като в организма се образува нов колаген.

Цени за терапии с NuEra Tight

Ще забележите резултат още след първото посещение. Но за оптимален ефект препоръчваме между 4 и 6 процедури, направени през периоди от по 2 седмици – за стягане на кожата, или през 1 седмица – за борба с целулита. Впоследствие можете да правите поддържаща терапия веднъж на всеки 2-3 месеца.

Запази час

Бедра

300 220 лв.

Бедра и седалище

600 320 лв.

1/2 бедра и седалище

450 220 лв.

Седалище

300 140 лв.

Голяма зона

300 лв.

Корем

300 140 лв.

Корем и паласки

450 220 лв.

Паласки

150 лв.

Малка зона

150 лв.

Ръце

150 лв.

Радиочестотен лифтинг за лице

150 лв.

Брадичка / гушка

80 лв.

Статии

Малко по малко се разделяме с лятото, но не и с младежкия му дух! Тъкмо обратното – в естетичен център Gyudyuleva знаем как да се погрижим за лицето ви, така че да изглеждате свежи, заличавайки щетите от силното лятно слънце.

Виж повече

Защо през лятото колагенът е тема номер едно при разкрасителните процедури, заедно с добрата слънцезащита? Помагат ли продуктите със съдържание на колаген за възстановяване на кожата? Д-р Гюдюлева споделя всичко най-важно за този ключ към младостта.

Виж повече

Естетичен център Gyudyuleva смени локацията си и отвори вратите на своите много по-просторни и модерно обзаведени кабинети. Ако все още не сте ги посетили, не пропускайте да наминете скоро, за да се насладите на нововъведенията в клиниката.

Виж повече

Повечето от нас изпитат прояви на хормонални неразположения, породени от различни фактори - 85% от жените са запознати с класическите прояви на предменструалния синдром (ПМС). Много често тези прояви засягат красотата на нашата кожа. Решихме да се обърнем към д-р Деси Ночева, за повече информация как вашите хормони влияят на кожата ви и как да се справяте с хормоналното акне като професионалист.

Виж повече

Купувате си любим и многократно изпитан крем и установявате, че той вече няма същият супер ефект върху лицето ви? Предлагаме ви 5 възможни обяснения, които ще ви дадат идеи как да се погрижите за красотата си по най-добрия възможен начин.

Виж повече

За спокойствието на всички клиенти и служители на естетичен център Gyudyuleva, следваме специален противоепидемичен протокол на работа. Ще сме ви благодарни, ако се запознаете с него.

Виж повече

Дори безпроблемната досега кожа може да влоши състоянието си заради маските. Кои са причините за това и какви са правилните грижи за елиминиране на възпаленията?

Виж повече

Обявяваме 25 и 26 септември за Дни на отворените врати в естетичен център Gyudyuleva. Ще те очакваме за безплатни консултации с красиви изненади!

Виж повече
Зареди още