Биостимулатори

 • Иглени процедури

Нашата кожа може да се самообновява

Биостимулатори

Биостимулаторите са дермални филъри от ново поколение, които използват естествения отговор на кожата към чужди тела /външни стимули/ определени субстанции, като по този начин стимулират производството на собствен колаген. Базирани са на поликапролактонова киселина, която се отличава с изключителна безопасност, осигурява висока плътност и еластичност.

  Как действат биостимулаторите

  Тези дермални филъри са съставени от микросфери, около които, под действието на биостимули, започва формирането на колаген. Така по естествен път се възстановява загубеният обем, еластичност и регенеративни способности на кожата.
  Освен изглаждане и контуриране, с тях можем да постигнем цялостно подобряване на качествата на кожата. Ефектът е дълготраен, като същевременно се запазва идентичността на лицето, без да се променят неговите форми.

  Ellanse

  Течен биостимулатор

  Това е напълно натурален, биосъвместим и разградим филър, който осигурява деликатно запълване на бръчките, но едновременно с това има и биостимулиращо действие, т.е. стимулира образуването на колаген в зоната, където се инжектира. Като състав Ellanse съдържа 30% меки поликапролактонови микросфери, потопени в специално създаден гел. Големината на тези микросфери определят продължителността на действие на този филър. Има няколко разновидности: Ellanse S действа 1 година, Ellanse M със срок на действие 2 години, Ellanse L – 3 години, Ellanse E – 4 години и специално разработения вариант за стимулиране на хидратацията на ръце – Ellanse hands.

  Конци

  Мезо и лифтинг конци

  Колагеновите конци са подходящ метод за възстановяване на лицевия овал, при жени на зряла възраст, при които има значително отпускане на кожата и нужда от по-силен лифтинг ефект. В тези случаи обикновено хиалуроновата киселина не е достатъчна за да се постигне значителна корекция. Конците играят роля на „армировка“ на лицето, след което обемът се запълва отново с хиалуронов гел. Процедурата е популярна и като тредлифтинг и е все по търсена защото много пациенти се страхуват от оперативен лифтинг. Съществуват много видове конци според размера и материала, което позволява прилагането им по всички зони на лицето и разнообразни ефекти - от хидратация до силен лифтинг.

  Цени на биостимулатори

  Понякога хиалуроновата киселина и ботулиновия токсин не са достатъчни за лифтиране на отпуснатата кожа. Едно от най-силните оръжия срещу ефекта на гравитацията е тредлифтингът или т.нар. лифтинг с конци. Техният ефект може да се постигне и с "течни конци". Биостимулаторите карат тялото да генерира нов собствен колаген.

  Запази час

  Karizma 2 мл.

  480 лв.

  HarmonyCa 1 мл.

  800 лв.

  Lanluma 1 мл. (лице 15мл.)

  120 лв.

  JuveLook 1 мл.

  250 лв.

  Ellanse M 1 мл.

  800 лв.

  Зъбчати конци

  200 лв.

  V-Shape лифтинг конци

  1300 лв.

  Статии

  Малко по малко се разделяме с лятото, но не и с младежкия му дух! Тъкмо обратното – в естетичен център Gyudyuleva знаем как да се погрижим за лицето ви, така че да изглеждате свежи, заличавайки щетите от силното лятно слънце.

  Виж повече

  Защо през лятото колагенът е тема номер едно при разкрасителните процедури, заедно с добрата слънцезащита? Помагат ли продуктите със съдържание на колаген за възстановяване на кожата? Д-р Гюдюлева споделя всичко най-важно за този ключ към младостта.

  Виж повече

  Ексфолирането е една от най-важните стъпки в нашата рутина при грижата за кожата. Често разнообразието на тези продукти води до много голямо объркване и погрешни схващания, които биха могли да попречат, а не да помогнат на кожата ви. Понякога дори може да се стигне до прекомерно ексфолиране или неправилното прилагане спрямо нуждите на кожата.

  Виж повече

  Естетичен център Gyudyuleva смени локацията си и отвори вратите на своите много по-просторни и модерно обзаведени кабинети. Ако все още не сте ги посетили, не пропускайте да наминете скоро, за да се насладите на нововъведенията в клиниката.

  Виж повече

  Повечето от нас изпитат прояви на хормонални неразположения, породени от различни фактори - 85% от жените са запознати с класическите прояви на предменструалния синдром (ПМС). Много често тези прояви засягат красотата на нашата кожа. Решихме да се обърнем към д-р Деси Ночева, за повече информация как вашите хормони влияят на кожата ви и как да се справяте с хормоналното акне като професионалист.

  Виж повече

  Купувате си любим и многократно изпитан крем и установявате, че той вече няма същият супер ефект върху лицето ви? Предлагаме ви 5 възможни обяснения, които ще ви дадат идеи как да се погрижите за красотата си по най-добрия възможен начин.

  Виж повече

  За спокойствието на всички клиенти и служители на естетичен център Gyudyuleva, следваме специален противоепидемичен протокол на работа. Ще сме ви благодарни, ако се запознаете с него.

  Виж повече

  Дори безпроблемната досега кожа може да влоши състоянието си заради маските. Кои са причините за това и какви са правилните грижи за елиминиране на възпаленията?

  Виж повече
  Зареди още