Нано-хидратация

Forlled

  • Терапии

Релаксиращ японски ритуал за дълбока хидратация на лице, шия и деколте

Терапия Forlle’d

Щателното почистване на кожата е ритуал в Япония. Нежното последователно отстраняване на всички типове замърсявания, токсини и продукти от жизнения цикъл на клетките, е залог за младост и красота. Тази beauty философия е доразвита от д-р Макото Хатто, изобретател на уникалния комплекс от нискомолекулна хиалуронова киселина и йонизирани минерали Forlle’d.

Подмладяване без филъри и скалпел

Високотехнологичната професионална козметика от Япония е лидер при продуктите за възстановяване на кожата, които контролират механизмите на естественото и фотостареенето. Уникалните Forlle’d формули се основават на открития, отличени с Нобелова награда, и подмладяват кожата на клетъчно ниво без инжекционна намеса.

Иновативни нискомолекулярни съставки

Учените на Forlle’d са разработили ниско молекулна хиалуронова киселина в уникален размер, позволяваща на молекулите ѝ да достигат безпрепятствено дермалното ниво. Така засищат кожата с влага и стимулират синтеза на колаген и еластин.

Лабораториязакрасота

Подмладяващият ефект на Forlle’d е потвърден от независима дерматологична лаборатория в Германия. Нейните изследвания установяват: 96% увеличение в нивото на овлажняване на кожата, 50% намаляване на дълбочината на бръчките, 55% подобрение в нивото на еластичност на кожата и 35% намаляване на зачервяванията.

Биостимулация

Уникалната ниско молекулна хиалуронова киселина в продуктите на Forlle’d, съединена с най-важните едно- и двувалентни минерали (като калций, цинк, магнезий, и желязо), ги транспортира до дълбоките кожни слоеве, запълвайки дефицита на минерали в кожата.

Детоксикация

Нискомолекулната платина е способна да се противопостави на всички форми на активния кислород. С нейна помощ Forlle’d увеличава антиоксидантната защита на клетките и намалява увреждането, предизвикано от свободните радикали. Резултатът е детоксикирана кожа, намалена хиперпигментация и подобрено състояние на белезите.

Защита

Японската хидратация разчита и на патентовани нискомолекулярни серамиди, които образуват непроницаема бариера, за да възстановят липидния слой и защитните свойства на кожата.

Цена за терапия с Forlle'd

Проникването в дермата, без инжектиране, прави Forlle’d алтернатива на процедури като биоревитализация и мезотерапия и подобрява резултата от вкарването на филъри. Forlle'd помага и за подготовката на кожата преди естетически операции, като повишава нейната еластичност и хидратация и съкращава следоперативното възстановяване.

Терапията е утвърдена от най-влиятелните технолози в света, в съответствие със строги стандарти за качество. Благодарение на изцяло пречистени растителни екстракти и хипоалергенни съставки, е съвместима дори с най-чувствителната кожа. Подходяща е и за мазна кожа.

Запази час

Нано-хидратация с Forlle'd

150 лв.

Статии

Малко по малко се разделяме с лятото, но не и с младежкия му дух! Тъкмо обратното – в естетичен център Gyudyuleva знаем как да се погрижим за лицето ви, така че да изглеждате свежи, заличавайки щетите от силното лятно слънце.

Виж повече

Защо през лятото колагенът е тема номер едно при разкрасителните процедури, заедно с добрата слънцезащита? Помагат ли продуктите със съдържание на колаген за възстановяване на кожата? Д-р Гюдюлева споделя всичко най-важно за този ключ към младостта.

Виж повече

Ексфолирането е една от най-важните стъпки в нашата рутина при грижата за кожата. Често разнообразието на тези продукти води до много голямо объркване и погрешни схващания, които биха могли да попречат, а не да помогнат на кожата ви. Понякога дори може да се стигне до прекомерно ексфолиране или неправилното прилагане спрямо нуждите на кожата.

Виж повече

Естетичен център Gyudyuleva смени локацията си и отвори вратите на своите много по-просторни и модерно обзаведени кабинети. Ако все още не сте ги посетили, не пропускайте да наминете скоро, за да се насладите на нововъведенията в клиниката.

Виж повече

Повечето от нас изпитат прояви на хормонални неразположения, породени от различни фактори - 85% от жените са запознати с класическите прояви на предменструалния синдром (ПМС). Много често тези прояви засягат красотата на нашата кожа. Решихме да се обърнем към д-р Деси Ночева, за повече информация как вашите хормони влияят на кожата ви и как да се справяте с хормоналното акне като професионалист.

Виж повече

Купувате си любим и многократно изпитан крем и установявате, че той вече няма същият супер ефект върху лицето ви? Предлагаме ви 5 възможни обяснения, които ще ви дадат идеи как да се погрижите за красотата си по най-добрия възможен начин.

Виж повече

За спокойствието на всички клиенти и служители на естетичен център Gyudyuleva, следваме специален противоепидемичен протокол на работа. Ще сме ви благодарни, ако се запознаете с него.

Виж повече

Дори безпроблемната досега кожа може да влоши състоянието си заради маските. Кои са причините за това и какви са правилните грижи за елиминиране на възпаленията?

Виж повече
Зареди още