Химични пилинги

 • Kозметични процедури

Киселина за красива кожа

Киселина за красива кожа

Химичният пилинг е процедура, при която се използват природни киселини с цел премахване на повърхностния слой увредени и мъртви клетки на кожата. Това води до частично или пълно реструктуриране на кожата, като тя става по-мека, по-нежна и с равномерен тен. Химичният пилинг може да бъде както естетична, така и лечебна процедура. Спомага за решаването на редица проблеми като белези, пигментации, акне, суха и лющеща се кожа, прекомерно омазняване и други.

  Индивидуален подход за максимален комфорт

  Съществува голямо разнообразие от химични пилинги, за третиране на различни кожни проблеми. На предварителната консултация дерматологът ще избере най-подходящия за Вас продукт. В зависимост от начина на нанасяне и дълбочината на проникване, е възможно да усещате леко парене по време на процедурата, което бързо отшумява. Ще получите и необходимата Ви информация за периода на възстановяване и грижите, които е необходимо да полагате за кожата си у дома. Обикновено химичният пилинг е безболезнена манипулация и можете веднага да се върнете към нормалното си ежедневие.

  Колко често и кога?

  Честотата и интервалът на процедурите се определя индивидуално след дерматологична консултация. Пилингите са процедури, подходящи за зимния сезон, тъй като рискът от излагане на вредното въздействие на UV лъчите в този период е най-малък. Изключение прави „летният пилинг“ PQ age, при който няма излющване на кожата.

  PQAge

  „Летен пилинг“

  При него не се наблюдава стандартното излющване на кожата, както при класическия химичен пилинг и това го прави приложим и през горещите летни месеци. Иновативният пилинг PQAge съдържа комбинация от трихлороцетна киселина, коензим Q10 и коджикова киселина. Активирането на съставките става дълбоко в кожата и затова пилингът е неагресивен. Благодарение на комбинацията от активни вещества, пилингът допълнително оказва и лифтинг ефект върху лицето. Подходящ е за контрол на пигментациите в летния сезон. За максимален ефект препоръчваме комбинирането с Dye-Vl и Intraceuticals Opulence след предварителна консултация.

  Лазеренкарбоновпилинг

  Чудото на активния въглен

  Карбоновият пилинг, известен още като „холивудски пилинг“ е лазерно асистиран метод, който бързо и ефективно повлиява различни видове несъвършенства. Особено подходящ е за мазна кожа с широки пори, склонна към поява на черни точки и акне. Тази терапия активира естествените регенеративни процеси, освежава тена, стяга и подобрява вида на кожата. Лазерният карбонов пилинг е едно от нашите мощни оръжия в борбата с проблемната кожа. Той има силен антисептичен ефект, потиска бактериалния растеж и намалява броя на акнеичните лезии. Подходяща е комбинацията на лазерният карбонов пилинг с терапията Intraceuticals Clarity, която ще ви помогне да поддържате кожата си чиста през цялата година.

  Химиченпилинг

  Киселина за красота

  След нежно почистване върху кожата се нанасят няколко слоя от химични агенти с различна продължителност и дълбочина на действие. Най-често в състава на пилингите се включват гликолова, млечна и салицилова киселина. Чрез тях се осъществява повърхностен химичен пилинг, който предизвиква излющване на мъртвите клетки от роговия слой и стимулира регенерацията на млади клетки от базалния слой на епидермиса. Постига се изравняване на тена, заличаване на фини бръчици и по-гладка кожа. Средно дълбокият химичен пилинг обикновено включва трихлороцетна киселина, която спомага да се редуцират белезите от акне и по-тъмните пигментации. Прилагането на дълбок пилинг се налага рядко в ежедневната дерматологична практика. Премахването на увредените слоеве, разкрива Вашата „нова“ кожа. Същевременно се стимулира производството на нов колаген в дълбочина, което спомага за изглаждането на текстурата и релефа на кожата.

  Цени за пилинги

  В зависимост от състоянието и реактивността на кожата, конкретния проблем и вида на продукта, дерматологът ще определи съответния необходим брой процедури и интервала между тях.

  Запази час

  PQ Age

  150 лв.

  Карбонов пилинг

  150 лв.

  Химичен пилинг

  100 лв.

  Статии

  Малко по малко се разделяме с лятото, но не и с младежкия му дух! Тъкмо обратното – в естетичен център Gyudyuleva знаем как да се погрижим за лицето ви, така че да изглеждате свежи, заличавайки щетите от силното лятно слънце.

  Виж повече

  Защо през лятото колагенът е тема номер едно при разкрасителните процедури, заедно с добрата слънцезащита? Помагат ли продуктите със съдържание на колаген за възстановяване на кожата? Д-р Гюдюлева споделя всичко най-важно за този ключ към младостта.

  Виж повече

  Ексфолирането е една от най-важните стъпки в нашата рутина при грижата за кожата. Често разнообразието на тези продукти води до много голямо объркване и погрешни схващания, които биха могли да попречат, а не да помогнат на кожата ви. Понякога дори може да се стигне до прекомерно ексфолиране или неправилното прилагане спрямо нуждите на кожата.

  Виж повече

  Естетичен център Gyudyuleva смени локацията си и отвори вратите на своите много по-просторни и модерно обзаведени кабинети. Ако все още не сте ги посетили, не пропускайте да наминете скоро, за да се насладите на нововъведенията в клиниката.

  Виж повече

  Повечето от нас изпитат прояви на хормонални неразположения, породени от различни фактори - 85% от жените са запознати с класическите прояви на предменструалния синдром (ПМС). Много често тези прояви засягат красотата на нашата кожа. Решихме да се обърнем към д-р Деси Ночева, за повече информация как вашите хормони влияят на кожата ви и как да се справяте с хормоналното акне като професионалист.

  Виж повече

  Купувате си любим и многократно изпитан крем и установявате, че той вече няма същият супер ефект върху лицето ви? Предлагаме ви 5 възможни обяснения, които ще ви дадат идеи как да се погрижите за красотата си по най-добрия възможен начин.

  Виж повече

  За спокойствието на всички клиенти и служители на естетичен център Gyudyuleva, следваме специален противоепидемичен протокол на работа. Ще сме ви благодарни, ако се запознаете с него.

  Виж повече

  Дори безпроблемната досега кожа може да влоши състоянието си заради маските. Кои са причините за това и какви са правилните грижи за елиминиране на възпаленията?

  Виж повече
  Зареди още