Химични пилинги

 • Kозметични процедури

Киселина за красива кожа

Киселина за красива кожа

Химичният пилинг е процедура, при която се използват природни киселини с цел премахване на повърхностния слой увредени и мъртви клетки на кожата. Това води до частично или пълно реструктуриране на кожата, като тя става по-мека, по-нежна и с равномерен тен. Химичният пилинг може да бъде както естетична, така и лечебна процедура. Спомага за решаването на редица проблеми като белези, пигментации, акне, суха и лющеща се кожа, прекомерно омазняване и други.

  Индивидуален подход за максимален комфорт

  Съществува голямо разнообразие от химични пилинги, за третиране на различни кожни проблеми. На предварителната консултация дерматологът ще избере най-подходящия за Вас продукт. В зависимост от начина на нанасяне и дълбочината на проникване, е възможно да усещате леко парене по време на процедурата, което бързо отшумява. Ще получите и необходимата Ви информация за периода на възстановяване и грижите, които е необходимо да полагате за кожата си у дома. Обикновено химичният пилинг е безболезнена манипулация и можете веднага да се върнете към нормалното си ежедневие.

  Колко често и кога?

  Честотата и интервалът на процедурите се определя индивидуално след дерматологична консултация. Пилингите са процедури, подходящи за зимния сезон, тъй като рискът от излагане на вредното въздействие на UV лъчите в този период е най-малък. Изключение прави „летният пилинг“ PQ age, при който няма излющване на кожата.

  PQAge

  „Летен пилинг“

  При него не се наблюдава стандартното излющване на кожата, както при класическия химичен пилинг и това го прави приложим и през горещите летни месеци. Иновативният пилинг PQAge съдържа комбинация от трихлороцетна киселина, коензим Q10 и коджикова киселина. Активирането на съставките става дълбоко в кожата и затова пилингът е неагресивен. Благодарение на комбинацията от активни вещества, пилингът допълнително оказва и лифтинг ефект върху лицето. Подходящ е за контрол на пигментациите в летния сезон. За максимален ефект препоръчваме комбинирането с Dye-Vl и Intraceuticals Opulence след предварителна консултация.

  Лазеренкарбоновпилинг

  Чудото на активния въглен

  Карбоновият пилинг, известен още като „холивудски пилинг“ е лазерно асистиран метод, който бързо и ефективно повлиява различни видове несъвършенства. Особено подходящ е за мазна кожа с широки пори, склонна към поява на черни точки и акне. Тази терапия активира естествените регенеративни процеси, освежава тена, стяга и подобрява вида на кожата. Лазерният карбонов пилинг е едно от нашите мощни оръжия в борбата с проблемната кожа. Той има силен антисептичен ефект, потиска бактериалния растеж и намалява броя на акнеичните лезии. Подходяща е комбинацията на лазерният карбонов пилинг с терапията Intraceuticals Clarity, която ще ви помогне да поддържате кожата си чиста през цялата година.

  Химиченпилинг

  Киселина за красота

  След нежно почистване върху кожата се нанасят няколко слоя от химични агенти с различна продължителност и дълбочина на действие. Най-често в състава на пилингите се включват гликолова, млечна и салицилова киселина. Чрез тях се осъществява **повърхностен химичен пилинг, който предизвиква излющване на мъртвите клетки от роговия слой и стимулира регенерацията на млади клетки от базалния слой на епидермиса. Постига се изравняване на тена, заличаване на фини бръчици и по-гладка кожа. Средно дълбокият химичен пилинг обикновено включва трихлороцетна киселина, която спомага да се редуцират белезите от акне и по-тъмните пигментации. Прилагането на дълбок пилинг се налага рядко в ежедневната дерматологична практика. Премахването на увредените слоеве, разкрива Вашата „нова“ кожа. Същевременно се стимулира производството на нов колаген в дълбочина, което спомага за изглаждането на текстурата и релефа на кожата.

  Цени за пилинги

  В зависимост от състоянието и реактивността на кожата, конкретния проблем и вида на продукта, дерматологът ще определи съответния необходим брой процедури и интервала между тях.

  Запази час

  Химичен пилинг

  100 лв

  PQ age

  150 лв

  Карбонов пилинг

  150 лв

  Статии

  Инвестирате сериозна сума пари в козметични продукти и често не сте доволни от това как изглежда кожата ви, и не виждате ефект от тях, а знаете ли, че причина за това може да е неправилната последователност на нанасянето им върху кожата.

  Виж повече

  Ако трябва да бъдем честни, в забързаното ежедневие доста често пропускаме някои стъпки от грижата за кожата, но ако има едно нещо, което никога не трябва да прескачаме, наистина никога, то това е правилното почистване, особено ако носите грим.

  Виж повече

  Нека си го кажем, всяка сутрин се събуждаме и не изглеждаме като за корица на списание. За щастие, благодарение на съвременните технологии за разкрасяване можем да се възползваме от бързи трикове и да спестим част от ежедневната инвестиция на време.

  Виж повече

  Колко пъти сте се будили с желанието сутрешните ви ритуали да са по-кратки? Е, слава богу, вече са все по достъпни техниките за поставяне на мигли, микропигментации на вежди, устни и дори очна линия. По този начин е възможно да се събуждате, изглеждайки свежо, без да полагате много усилия за това.

  Виж повече

  Колко често сте чували думите: Имате тен, затова не можем да Ви направим лазерна епилация!" или "Ооо, много сте руса и светла. Не сте подходяща за лазерна епилация!"

  Виж повече

  Таня Бейрийска създава „Ключът към дълголетието“ като възстановителен метод за преодоляване на симптомите и последствията от различни нелечими автоимунни и дегенеративни заболявания.

  Виж повече

  В случай, че не сте фенове на инжекционните процедури или ако все още нямате нужда от тях, една от най-новите процедури за поддържане на свежестта и красотата на кожата е процедурата Cryo-led Filorga пилинг.

  Виж повече

  С времето все повече осъзнаваме колко е важно грижата за нашата кожа да е постоянна – прекарваме часове в търсене на правилните хидратиращи продукти, които

  Виж повече
  Зареди още