Химични пилинги

 • Kозметични процедури

Киселина за красива кожа

Киселина за красива кожа

Химичният пилинг е процедура, при която се използват природни киселини с цел премахване на повърхностния слой увредени и мъртви клетки на кожата. Това води до частично или пълно реструктуриране на кожата, като тя става по-мека, по-нежна и с равномерен тен. Химичният пилинг може да бъде както естетична, така и лечебна процедура. Спомага за решаването на редица проблеми като белези, пигментации, акне, суха и лющеща се кожа, прекомерно омазняване и други.

  Индивидуален подход за максимален комфорт

  Съществува голямо разнообразие от химични пилинги, за третиране на различни кожни проблеми. На предварителната консултация дерматологът ще избере най-подходящия за Вас продукт. В зависимост от начина на нанасяне и дълбочината на проникване, е възможно да усещате леко парене по време на процедурата, което бързо отшумява. Ще получите и необходимата Ви информация за периода на възстановяване и грижите, които е необходимо да полагате за кожата си у дома. Обикновено химичният пилинг е безболезнена манипулация и можете веднага да се върнете към нормалното си ежедневие.

  Колко често и кога?

  Честотата и интервалът на процедурите се определя индивидуално след дерматологична консултация. Пилингите са процедури, подходящи за зимния сезон, тъй като рискът от излагане на вредното въздействие на UV лъчите в този период е най-малък. Изключение прави „летният пилинг“ PQ age, при който няма излющване на кожата.

  PQAge

  „Летен пилинг“

  При него не се наблюдава стандартното излющване на кожата, както при класическия химичен пилинг и това го прави приложим и през горещите летни месеци. Иновативният пилинг PQAge съдържа комбинация от трихлороцетна киселина, коензим Q10 и коджикова киселина. Активирането на съставките става дълбоко в кожата и затова пилингът е неагресивен. Благодарение на комбинацията от активни вещества, пилингът допълнително оказва и лифтинг ефект върху лицето. Подходящ е за контрол на пигментациите в летния сезон. За максимален ефект препоръчваме комбинирането с Dye-Vl и Intraceuticals Opulence след предварителна консултация.

  Лазеренкарбоновпилинг

  Чудото на активния въглен

  Карбоновият пилинг, известен още като „холивудски пилинг“ е лазерно асистиран метод, който бързо и ефективно повлиява различни видове несъвършенства. Особено подходящ е за мазна кожа с широки пори, склонна към поява на черни точки и акне. Тази терапия активира естествените регенеративни процеси, освежава тена, стяга и подобрява вида на кожата. Лазерният карбонов пилинг е едно от нашите мощни оръжия в борбата с проблемната кожа. Той има силен антисептичен ефект, потиска бактериалния растеж и намалява броя на акнеичните лезии. Подходяща е комбинацията на лазерният карбонов пилинг с терапията Intraceuticals Clarity, която ще ви помогне да поддържате кожата си чиста през цялата година.

  Химиченпилинг

  Киселина за красота

  След нежно почистване върху кожата се нанасят няколко слоя от химични агенти с различна продължителност и дълбочина на действие. Най-често в състава на пилингите се включват гликолова, млечна и салицилова киселина. Чрез тях се осъществява повърхностен химичен пилинг, който предизвиква излющване на мъртвите клетки от роговия слой и стимулира регенерацията на млади клетки от базалния слой на епидермиса. Постига се изравняване на тена, заличаване на фини бръчици и по-гладка кожа. Средно дълбокият химичен пилинг обикновено включва трихлороцетна киселина, която спомага да се редуцират белезите от акне и по-тъмните пигментации. Прилагането на дълбок пилинг се налага рядко в ежедневната дерматологична практика. Премахването на увредените слоеве, разкрива Вашата „нова“ кожа. Същевременно се стимулира производството на нов колаген в дълбочина, което спомага за изглаждането на текстурата и релефа на кожата.

  Цени за пилинги

  В зависимост от състоянието и реактивността на кожата, конкретния проблем и вида на продукта, дерматологът ще определи съответния необходим брой процедури и интервала между тях.

  Запази час

  Химичен пилинг

  100 лв

  PQ age

  150 лв

  Карбонов пилинг

  150 лв

  Статии

  Да, дори и с тен можете да се отървете завинаги от нежеланото окосмяване с помощта на лазерна епилация от ново поколение!

  Виж повече

  Списанието е своеобразен каталог на методите и разбиранията ни за процедурите, които предлагаме. Като използваме промените на жени в различни възрасти, описваме подробно стъпките, които са били подходящи за тях.

  Виж повече

  Създадохме собствена серия кремове, за да сме полезни на нашите клиенти и за да ги улесним в грижата за кожата в домашни условия. Трите стъпки в серията Gyudyuleva предлагат най-добрата, най-безопасната и ефективна натурална козметика, която разкрива естествената красота.

  Виж повече

  Грижата за кожата е цяло изкуство, но не се плашете: това е нещо, което всички можем да научим. В основата на грижата за кожата е да я познавате, защото разбирането означава, че можете да намерите правилните продукти, които работят за вас и да се преборите с потенциални проблеми, без да си причинявате допълнителни такива.

  Виж повече

  Метод, заличаващ проблема с оплешивяването (загубата на коса). Поради достъпната цена, бързият ефект и дълготрайността на метода за “поява на коса”, скалп микропигментацията е една от най- благоприятните процедури за мъжете, взискателни към своя добър външен вид и самочувствие.

  Виж повече

  Както знаете за всяко нещо винаги има ПО-правилен начин да се направи, така е и с ритуала за почистване на кожата.

  Виж повече

  Много често ни питате как се справяме с проблема с широките пори и въпреки че вие сте най-вероятно единствените, на които им правят впечатление собствените ви пори, ние напълно разбираме, че проблемът е важен и ще се опитаме да ви научим как да ги намалите или поне да ги накарате да изглеждат по-малки.

  Виж повече

  От личен опит знаем, че за да се постигне мечта, трябва първо да се състави план. За да ви улесним, ще ви споделим нашия списък с 10 неща, които може да планирате в грижата за себе си!

  Виж повече
  Зареди още