Премахване на петна

Dye vL

  • Лазерни процедури

кажете сбогом на пигментните петна

Dye VL терапия

Вече можете да се сбогувате с нежеланата пигментация, разширените капиляри и следите от фотостареене по кожата благодарение на иновативен, клинично доказан и напълно безопасен метод. Накрайникът Dye VL на платформата Harmony XL на Alma Lasers дава решение на считаните доскоро за нерешими проблеми като пигментни петна и розацея.

Неинвазивно, безопасно, ефективно

Процедурите са неинвазивни и с минимален дискомфорт. Ефективни са за всеки тип кожа, включително и по-тъмна. Резултатите са видими още след първата процедура. Постепенно Вие се сдобивате с безупречен тен на кожата и гладка текстура. Като допълнителен ефект, този вид терапия предизвиква и лифтиране на кожата, тъй като стимулира обменните процеси в нея – така нареченото фотоподмладяване.

Технологията

Dye VL използва светлинна енергия, за да прицели хромофорите. Това са молекулите, които придават на лезията нейния цвят. При пигментните лезии това е меланинът, а при васкуларните – хемоглобинът. Хромофорите абсорбират лъчите с дължина на вълната 500-600 nm, загряват се и се разпадат. Интензивната пулсираща светлина (IPL) е безопасна и може да се прилага във всички зони на лицето и тялото. Терапията изсветлява всички пигментирани слоеве и оставя кожата свежа, тонизирана и с равномерен сияен тен. Процедурата ефикасно третира и васкуларни проблеми, като съдови звезди, розацея и др.

Кои петна могат да се третират с лазерна терапия?

Производството на меланин е в пряка зависимост от редица фактори, в това число генетични, хормонални и външни – бременност, хормонален дисбаланс, ултравиолетови лъчи, козметични продукти и медикаменти, предизвикващи по-висока фоточувствителност на кожата.

Едно от най-често срещаните петна е така нареченото соларно лентиго, познато и като „старчески петна“, което се появява по откритите части на тялото с напредването на възрастта. Продължителното използване на солариум също се счита за предпоставка за появяване на лентиго.

DyeVL

Срещу мелазма

Друг вид състояние е мелазмата. Често се среща при жени с по-тъмна кожа и обикновено се появява след трийсетте. Има различни причини за появата й, една, от които е покачването на нивата на хормоните по време на бременност. Счита се, че т.нар. „маска на бременността“ би трябвало да изчезне няколко седмици след раждане. При голяма част от жените обаче пигментните петна остават като траен дефект. Други причини за появата на мелазма са прекомерно излагане на ултравиолетови лъчи, прием на противозачатъчни и употреба на козметични средства, съдържащи етерични масла. Пигментираните участъци могат да бъдат с различна големина, форма и цвят.

DyeVL

Срещу розацея

Розацеята е хронично възпалително заболяване на кожата. Най-често засяга лицето и деколтето. Изразява се в зачервяване на кожата, поява на разширени повърхностни кръвоносни съдове и червеникави пъпки. Заболяването засяга и двата пола, но най-често се проявява при жени в зряла възраст, между 30 и 50 години. От първостепенна важност е да се третира първопричината за възникването й, за да е траен ефектът от терапията.

Цени за терапии Dye VL

Необходими процедури 6

Поради спецификата на пигментните петна, е задължителна предварителна консултация с дерматолог за определяне на подходящия план на лечение. Понякога се налага предварителна медикаментозна или локална терапия. Dye VL терапията е подходяща за зимния сезон, като е препоръчително рискът от излагане на слънце да бъде сведен до минимум. Обикновено са необходими от 4 до 6 процедури.

Запази час

Единично петно

40 лв.

Цяло лице

100 лв.

Розацея

100 лв.

Премахване на капиляри

20 лв.

Премахване на кожни образувания

20 лв.

Дерматологична консултация

30 лв.

Статии

Малко по малко се разделяме с лятото, но не и с младежкия му дух! Тъкмо обратното – в естетичен център Gyudyuleva знаем как да се погрижим за лицето ви, така че да изглеждате свежи, заличавайки щетите от силното лятно слънце.

Виж повече

Защо през лятото колагенът е тема номер едно при разкрасителните процедури, заедно с добрата слънцезащита? Помагат ли продуктите със съдържание на колаген за възстановяване на кожата? Д-р Гюдюлева споделя всичко най-важно за този ключ към младостта.

Виж повече

Ексфолирането е една от най-важните стъпки в нашата рутина при грижата за кожата. Често разнообразието на тези продукти води до много голямо объркване и погрешни схващания, които биха могли да попречат, а не да помогнат на кожата ви. Понякога дори може да се стигне до прекомерно ексфолиране или неправилното прилагане спрямо нуждите на кожата.

Виж повече

Естетичен център Gyudyuleva смени локацията си и отвори вратите на своите много по-просторни и модерно обзаведени кабинети. Ако все още не сте ги посетили, не пропускайте да наминете скоро, за да се насладите на нововъведенията в клиниката.

Виж повече

Повечето от нас изпитат прояви на хормонални неразположения, породени от различни фактори - 85% от жените са запознати с класическите прояви на предменструалния синдром (ПМС). Много често тези прояви засягат красотата на нашата кожа. Решихме да се обърнем към д-р Деси Ночева, за повече информация как вашите хормони влияят на кожата ви и как да се справяте с хормоналното акне като професионалист.

Виж повече

Купувате си любим и многократно изпитан крем и установявате, че той вече няма същият супер ефект върху лицето ви? Предлагаме ви 5 възможни обяснения, които ще ви дадат идеи как да се погрижите за красотата си по най-добрия възможен начин.

Виж повече

За спокойствието на всички клиенти и служители на естетичен център Gyudyuleva, следваме специален противоепидемичен протокол на работа. Ще сме ви благодарни, ако се запознаете с него.

Виж повече

Дори безпроблемната досега кожа може да влоши състоянието си заради маските. Кои са причините за това и какви са правилните грижи за елиминиране на възпаленията?

Виж повече
Зареди още