Радиочестотен лифтинг

Frax Pro

  • Апаратни процедури

Подмладяване според езика на вашата индивидуална кожа

NuEra Tight

NuEra Tight е иновативна и неинвазивна подмладяваща терапия, която оформя, скулптира и стяга кожата на лицето ви чрез мощни радиочестоти. Новата технология позволява индивидуално третиране, прилягащо на вашите лични нужди. Точно поради персоналната си натура, процедурата дава естествени резултати, започващи в реално време и разгръщащи се и след терапията.

Персонални процедури

Всяка от нас е уникална по свой собствен начин. Всяка кожа е различна и има своите индивидуални нужди. За разлика от останалите процедури за лице, терапията с NuEra Tight може да бъде персонализирана специално за твоята кожа благодарение на многобройните настройки, които ни позволяват да се съобразим дебелината на кожата, хидратацията, възрастта и отпуснатостта.

Реални резултати

За бързи и естествени резултати, апаратът дава възможност за модифицирне на въздействието в реално време. Още в първата процедура се забелязват изглаждащи и стягащи резултати, които се засилват и продължават с времето.

Безопасна процедура

Процедурите с NuEra Tight са преминали клинични изпитания и са доказали своята безопасност и ефективност. Технологията е изпитана в провеждането на милиони процедури по света в продължение на 10 години. NuEra Tight е най-новото поколение на тази радиочестотна машина.

Нова ера

NuEra Tight е иновация в подмладяването и ремоделирането на лицето. Успешно изглажда бръчките и оформя контура. Апаратът дава възможност процедурата да се персонализира с цел по-бързо и трайно извайване на лицето.

Лифтингефект

Персонализиран и ефективен

Мощната биполярна радиочестота за лице стимулира производството на колаген и подобрява кръвообращението. Така забавя и подобрява признаците на стареене, изглажда бръчките, стяга и извайва лицето. Предоставя един естествен лифтиращ ефект, подбуден от натуралните процеси на кожата на лицето. Поради това ефектите се разгръщат за дълго време след третиране.

Стягакожата

Благодарение на технологията FocalRF

Технологията FocalRF, с която работи NuEra Tight, насочва проникването на енергия към слой в дермата, който сме избрали да третираме като генерира контролирано количество енергия. Тя се трансформира в топлина и стимулира фибробластите в кожата да произвеждат нов колаген, което гарантира незабавния стягащ ефект на лицето. Резултатът е видимо изгладена и подмладена кожа.

Редуцираненабръчките

Подбужда натуралните процеси на кожата

NuEra Tight включва няколко накрайника и има широк диапазон от 6 MHz до 470 kHz, които се нагласят според желания ефект и текущото състояние на кожата. С високи честоти и прецизен контрол на температурата, апаратът е в състояние да стимулира активността на фибробластите и да подобри притока на кръв, създавайки незабавен изглаждащ ефект. Фините линии се редуцират и кожата става по-скулптурирана. Най-хубавото е, че ефектът се задържа във времето и дори се разгръща с течение на времето.

Цени за терапии с NuEra Tight

Ще забележите лифтиращ резултат още след първото посещение. За оптимален ефект препоръчваме над 4 процедури, в период от по 2 седмици. Впоследствие можете да правите поддържаща терапия на всеки 2 - 3 месеца.

Запази час

Радиочестотен лифтинг за лице

150 лв.

Брадичка / гушка

80 лв.

Статии

Малко по малко се разделяме с лятото, но не и с младежкия му дух! Тъкмо обратното – в естетичен център Gyudyuleva знаем как да се погрижим за лицето ви, така че да изглеждате свежи, заличавайки щетите от силното лятно слънце.

Виж повече

Защо през лятото колагенът е тема номер едно при разкрасителните процедури, заедно с добрата слънцезащита? Помагат ли продуктите със съдържание на колаген за възстановяване на кожата? Д-р Гюдюлева споделя всичко най-важно за този ключ към младостта.

Виж повече

Ексфолирането е една от най-важните стъпки в нашата рутина при грижата за кожата. Често разнообразието на тези продукти води до много голямо объркване и погрешни схващания, които биха могли да попречат, а не да помогнат на кожата ви. Понякога дори може да се стигне до прекомерно ексфолиране или неправилното прилагане спрямо нуждите на кожата.

Виж повече

Естетичен център Gyudyuleva смени локацията си и отвори вратите на своите много по-просторни и модерно обзаведени кабинети. Ако все още не сте ги посетили, не пропускайте да наминете скоро, за да се насладите на нововъведенията в клиниката.

Виж повече

Повечето от нас изпитат прояви на хормонални неразположения, породени от различни фактори - 85% от жените са запознати с класическите прояви на предменструалния синдром (ПМС). Много често тези прояви засягат красотата на нашата кожа. Решихме да се обърнем към д-р Деси Ночева, за повече информация как вашите хормони влияят на кожата ви и как да се справяте с хормоналното акне като професионалист.

Виж повече

Купувате си любим и многократно изпитан крем и установявате, че той вече няма същият супер ефект върху лицето ви? Предлагаме ви 5 възможни обяснения, които ще ви дадат идеи как да се погрижите за красотата си по най-добрия възможен начин.

Виж повече

За спокойствието на всички клиенти и служители на естетичен център Gyudyuleva, следваме специален противоепидемичен протокол на работа. Ще сме ви благодарни, ако се запознаете с него.

Виж повече

Дори безпроблемната досега кожа може да влоши състоянието си заради маските. Кои са причините за това и какви са правилните грижи за елиминиране на възпаленията?

Виж повече
Зареди още