Ремоделиране на лице и тяло

Frax Pro

  • Апаратни процедури

Цялостно фракционално оформяне и стягане на лице и тяло

Morpheus8

Апаратът Morpheus8 се използва само от лекари в естетични центрове и е най-новата радиочестотна платформа за стягане чрез микронидлинг. Процедурата включва минимално инвазивно модулно RF фракционно решение за субдермално реконструиране на мастната тъкан на цялото тяло.

Нейното най-голямо предимство е, че осигурява най-дълбокото фракционно третиране – до 8 мм (7 мм + 1 мм термичен профил) в субдермалната тъкан, с помощта на игли с полимерно покритие, предотвратяващо риска от термично увреждане на кожата.

Подмладяване

Morpheus8 е проектиран да извършва процедури за епидермален ресърфисинг и подкожно ремоделиране на мастната тъкан. Това е първото и единствено устройство за фракциониране, което може да ремоделира цялото лице и тяло и да заличи напълно признаците на застаряване.

Тройнодействие

Morpheus8 третира успешно фини линии, бръчки и вдлъбнати белези. Субнекротично нагряване, в съчетание с коагулация и аблация на мазнините и съединителната тъкан, водят до подобряване на неравностите по повърхността на кожата, стягат я и подобряват тонуса ѝ.

Редуцираненацелулит

Сред зоните, които се повлияват изключително ефикасно при целулит, попадат седалището, бедрата, коремът. Видимо е и подмладяването на гърба, особено когато се таргетират и паласките.

Заличаваненастрии

Ръцете и коленете, тези издайници на възрастта, също могат да бъдат ремоделирани, за да се постигне желаното влизане във форма. Morpheus8 се използва успешно и за стягане на гърди, като дори се справя успешно със стриите по бюста.

Освежаваненалицето

с

Иновативният апликатор е подходящ за третиране на всяка зона от лицето – не само по-големите, като чело, бузи и шия, но и долния клепач, околоочието, назолабиалните гънки. Справя се отлично и с белезите от акне.

Бързирезултати

Пациентите по света са изключително доволни от процедурата с Morpheus8. Като предимства те изтъкват краткия възстановителен период, минималния дискомфорт по време на процедурата, както и естествените резултати, които идват доста бързо във времето.

Цени за терапии с Morpheus8

Повечето пациенти забелязват положителна промяна в кожата си около 15 дни след процедурата. Резултатите се разгръщат във времето и са видими месеци след извършената терапия с апарат Morpheus8. Необходими са поне 3 процедури на една и съща зона за оптимални резултати.

Запази час

1+1

Morpheus8 лице и шия

900 лв.

Morpheus8 лице

700 лв.

Morpheus8 шия

400 лв.

Пакет от 3 процедури

1+1+1

Лице и шия

1500 лв.

Корем

1000 лв.

Паласки

1000 лв.

Седалище

1000 лв.

Пакет от 3 процедури

1+1+1

Корем

1800 лв.

Статии

Малко по малко се разделяме с лятото, но не и с младежкия му дух! Тъкмо обратното – в естетичен център Gyudyuleva знаем как да се погрижим за лицето ви, така че да изглеждате свежи, заличавайки щетите от силното лятно слънце.

Виж повече

Защо през лятото колагенът е тема номер едно при разкрасителните процедури, заедно с добрата слънцезащита? Помагат ли продуктите със съдържание на колаген за възстановяване на кожата? Д-р Гюдюлева споделя всичко най-важно за този ключ към младостта.

Виж повече

Ексфолирането е една от най-важните стъпки в нашата рутина при грижата за кожата. Често разнообразието на тези продукти води до много голямо объркване и погрешни схващания, които биха могли да попречат, а не да помогнат на кожата ви. Понякога дори може да се стигне до прекомерно ексфолиране или неправилното прилагане спрямо нуждите на кожата.

Виж повече

Естетичен център Gyudyuleva смени локацията си и отвори вратите на своите много по-просторни и модерно обзаведени кабинети. Ако все още не сте ги посетили, не пропускайте да наминете скоро, за да се насладите на нововъведенията в клиниката.

Виж повече

Повечето от нас изпитат прояви на хормонални неразположения, породени от различни фактори - 85% от жените са запознати с класическите прояви на предменструалния синдром (ПМС). Много често тези прояви засягат красотата на нашата кожа. Решихме да се обърнем към д-р Деси Ночева, за повече информация как вашите хормони влияят на кожата ви и как да се справяте с хормоналното акне като професионалист.

Виж повече

Купувате си любим и многократно изпитан крем и установявате, че той вече няма същият супер ефект върху лицето ви? Предлагаме ви 5 възможни обяснения, които ще ви дадат идеи как да се погрижите за красотата си по най-добрия възможен начин.

Виж повече

За спокойствието на всички клиенти и служители на естетичен център Gyudyuleva, следваме специален противоепидемичен протокол на работа. Ще сме ви благодарни, ако се запознаете с него.

Виж повече

Дори безпроблемната досега кожа може да влоши състоянието си заради маските. Кои са причините за това и какви са правилните грижи за елиминиране на възпаленията?

Виж повече
Зареди още