Фотодинамична терапия

PDT Master

  • Апаратни процедури

LED лазер, магнитно поле и фотодинамични продукти

Фотодинамична терапия

Уникалният MAGNETO-LED-LASER комбинира цели 3 технологии:

  • R лазерна светлина - диоден лазер с ниско ниво;
  • импулсно магнитно поле;
  • фотодинамични PDT продукти, съдържащи биохромофори и усъвършенствани активни съставки.

Чрез лазерната светлина, магнитното поле и световодите, които излъчват 4 вида светлини, PDT MASTER® действа широкоспектърно върху редица кожни състояния.

От А до Я в разкрасяването

PDT MASTER® има драматичен и незабавен ефект в подобряването на дермоестетиката на кожата. Тройната технология е подходяща за изглаждането на бръчки, като подобрява еластичността и хидратацията на кожата. Подходящ е и при изравняване на тена и редуциране на обезцветяването, както и при минимизиране на следите от фотостареенето.

Отличен при третиране на различни кожни проблеми

Комплексната технология на PDT MASTER® дава безкомпромисни резултати в редуцирането на капилярните кожни проблеми, намаляване на симптомите на розацея, себорея и еритема от различен произход, както и на акнето при младежи и възрастни.

Уникална технология и доказана ефективност

CHANTARELLE е марка за козметични препарати и неинвазивни лазерни устройства за специализирана цялостна грижа за красотата, предлагани в естетичната медицина. Експертите на CHANTARELLE разработват терапии и устройства по такъв начин, че да постигнат максимална дългосрочна ефективност на леченията и незабавен ефект още от първото приложение в съответствие с нарастващите очаквания на клиентите. Леченията са удобни, безболезнени, неинвазивни и ефективни – те протичат в две стъпки и са идеална алтернатива на медицинските терапии.

1.МагнитнафототерапияЛАЗЕР/LED

Целта на терапията с използване на LED/ЛАЗЕРНА светлина и магнитно поле е ефективното засилване на метаболитните процеси в клетките по абсолютно безопасен и неинвазивен начин.

LED/ЛАЗЕРНАТА светлина, излъчвана от PDT MASTER®, прониква в клетъчните мембрани и митохондриите и осигурява енергия на клетките, стимулирайки тяхната регенерация. Това повишава синтеза на колаген и еластин в кожата, както и кръвния, и лимфния поток. Засилват се и естествените имунологични процеси в кожата. Магнитното поле засилва терапевтичния ефект и има силни биостимулиращи свойства. Подобрява и усвояването на активните съставки, съдържащи се в продуктите.

2.НасоченафотодинамичнатерапияLED

CHANTARELLE е разработила фотодинамични PDT препарати, съдържащи уникални биохромофори от растителен произход и активни съставки, насочени към специфичен дермоестетичен проблем на кожата. Биохромофорите на CHANTARELLE са способни да абсорбират светлина с определена дължина на вълната. Фотодинамичните частици в серумите, в съчетание с апарата, осигуряват оптимално насищане на кожата с нискомолекулна хиалуронова киселина, невропептиди, фитинова, ферулова и шикимова киселина, растежни фактори, станилна формула на вит. С, плодови киселини, ретиноева киселина.

Магнитното поле осигурява АТФ /аденозинтрифосфат/ на клетката, който ѝ набавя енергия и подобрява метаболизма ѝ. Магнитното депо продължава да действа и след процедурата.

Цени за Фотодинамична терапия с PDT Master

Третирането с PDT MASTER® е подходящо за всякакъв тип кожа, като няма противопоказания или сезонност. Комбинира се добре с лазери и други процедури.

Запази час

Фотодинамична терапия с PDT Master

180 лв.

Статии

Малко по малко се разделяме с лятото, но не и с младежкия му дух! Тъкмо обратното – в естетичен център Gyudyuleva знаем как да се погрижим за лицето ви, така че да изглеждате свежи, заличавайки щетите от силното лятно слънце.

Виж повече

Защо през лятото колагенът е тема номер едно при разкрасителните процедури, заедно с добрата слънцезащита? Помагат ли продуктите със съдържание на колаген за възстановяване на кожата? Д-р Гюдюлева споделя всичко най-важно за този ключ към младостта.

Виж повече

Ексфолирането е една от най-важните стъпки в нашата рутина при грижата за кожата. Често разнообразието на тези продукти води до много голямо объркване и погрешни схващания, които биха могли да попречат, а не да помогнат на кожата ви. Понякога дори може да се стигне до прекомерно ексфолиране или неправилното прилагане спрямо нуждите на кожата.

Виж повече

Естетичен център Gyudyuleva смени локацията си и отвори вратите на своите много по-просторни и модерно обзаведени кабинети. Ако все още не сте ги посетили, не пропускайте да наминете скоро, за да се насладите на нововъведенията в клиниката.

Виж повече

Повечето от нас изпитат прояви на хормонални неразположения, породени от различни фактори - 85% от жените са запознати с класическите прояви на предменструалния синдром (ПМС). Много често тези прояви засягат красотата на нашата кожа. Решихме да се обърнем към д-р Деси Ночева, за повече информация как вашите хормони влияят на кожата ви и как да се справяте с хормоналното акне като професионалист.

Виж повече

Купувате си любим и многократно изпитан крем и установявате, че той вече няма същият супер ефект върху лицето ви? Предлагаме ви 5 възможни обяснения, които ще ви дадат идеи как да се погрижите за красотата си по най-добрия възможен начин.

Виж повече

За спокойствието на всички клиенти и служители на естетичен център Gyudyuleva, следваме специален противоепидемичен протокол на работа. Ще сме ви благодарни, ако се запознаете с него.

Виж повече

Дори безпроблемната досега кожа може да влоши състоянието си заради маските. Кои са причините за това и какви са правилните грижи за елиминиране на възпаленията?

Виж повече
Зареди още